Enjoy the little things.

Nu när jag har flyttat hemifrån och inte har en allt för hög lön (ännu) får man verkligen lära sig att njuta av de små tingen här i livet. Detta brukar jag göra genom att ta mig en kopp thé/en kopp kaffe om kvällarna eller äta en smarrig tallrik med lättyoughurt och crunchy. Nu i veckan inhandlade jag den godaste crunchy jag någonsin käkat! Start Crisp'n crunch Choc o'Nut som består av crunchy, hela nötter och bitar mörk choklad. De har inte snålat med det fina heller, rikligt med både nötter och choklad vilket jag väl inte var riktigt beredd på egentligen.

Både jag och Henrik har börjat digga den här hemma. Den kommer nog dock inte köpas allt för ofta med tanke på det höga priset; 30 spänn för 500g är inte direkt billigt enligt mig. Men någon gång då och då, kanske.

Sedan har jag även börjat dricka Friggs orientaliska kanelthé. Det är ett riktigt gott rooibosthé, kostar omkring 20 kronor i butik. Inte det billigaste thét kanske, men helt klart bland det godaste. Perfekt om man är sugen på någonting men inte vill dra i sig allt för mycket kolhydrater. Då är thé i allmänhet det bästa man kan dricka enligt mig.

Så ja, vi lär oss sakta men säkert här att njuta av de små detaljerna i vardagen. Det är en erfarenhet i sig.


Trött och absolut helt jävla slut!

Aaah jesus! Snacka om att jag är helt slut! Sedan skakar jag som ett asplöv av kylan i lägenheten. Sedan kan detta även bero på att jag sitter vid ett baotafönster som inte är tillräckligt tätt isolerat; kylan bara strömmar in som om den vore från en fläkt. Burr burr! Alldeles för lat för att flytta datorn också, så det går icke för sig!

Orkar typ inte röra mig en milimeter. Det är jobbigt liksom. All ork i kroppen är som bortblåst och jag skulle nog behöva sova några timmar egentligen. Lägger mig nog ned i sängen och myser med min bok och lite kanelthé innan det är dags för middag.

Förresten: jag och Henrik är ensamma i lägenheten, luuuuugnt och skönt! Passar mig fint just nu i och med min trötthet.

See ya laters! ♥


Okey... that's not what I've heard...

Förlåt: men faaaaaan vad det låter illa! Det låter ju inte rätt någonstans. Hör ni hur otroligt jävla falskt Fergie sjunger där eller? Jag har inte sett så mycket live med dem, men nu måste jag verkligen börja kolla runt på Youtube. Skall det låta såhär varenda livekonsert kan det ju knappast vara någonting att gå och se. Förlåt, men den som säger att detta inte låter som skit... grattis, kul för er att ni gillar detta... ehem.

 


I gotta feeeling!

Söndag och det är dags att någon gång under dagen återigen bege sig till Linköping. Det skall bli skönt faktiskt, mest på grund av madrassen jag sovit på här hemma hos mamma och pappa, haha! Skall bli väldigt skönt med en bekväm och varm säng igen.

Skriver mer senare, orkar inte nu, har en del grejer att fixa innan vi åker hem. Laters! ♥


Lite shopping en lördag.

Förut idag kom jag och tänka på att i princip alla mina jeans är antingen för små eller trasiga i grenen. Då kom mamma och pappa med förslaget att köpa nya jeans till mig. Haha, det är bara en av alla fördelar att vara hemma. Bör tilläggas att jag inte bad om ett par nya jeans utan mer påpekade att alla mina är trasiga.

Så nu har jag i alla fall ett par nya jeans! De är hur coola som helst, enligt mig. De är pösiga nedtill liksom, med mudd. Och för första gången sedan jag var kanske... 12? så köpte jag mig ett par ljusa jeans! Man ser typ tio gånger större ut men jag orkar fan inte bry mig längre. Dessa jeans var av en sådan läcker modell att jag helt enkelt inte orkade tänka tanken på ett annat par jeans. Jag hittade ett par som var riktigt, riktigt läckra men de fanns tyvärr inte i min storlek. Så typiskt! Utgången blev ju hur som helst lyckad.

Jeansen kostade 399 kronor på Kapp Ahl. Har tyvärr inte kameran med mig men lovar att ta en bild när jag är tillbaka i lägenheten i Linköping.

Sedan sprang jag in på Lindex och köpte en långärmad tröja, i en litet tjockare modell, med "axelvaddar" prydda med nitar, 199 kronor. Riktigt schysta inköp enligt mig. Är hur nöjd som helst!

Kvar att köpa: de otroooooligt läckra mörkblålila skorna från H&M. Har samma modell i svart men de blå är fan tusen gånger så snygga, dessutom jag!

Läckra, erkänn? Mmmums! Känner hur skocravingsen växer sig allt större inom mig. 199 kronor på H&M, nästa inköp alltså!




Bandy, stor-Ebba och lite bakslagen.

Dagen efter är aldrig rolig. Det spelar ingen roll hur mycket man har druckit, dagen efter är alltid jobbig. Hur som helst så hade jag väldigt trevligt igår, det var nog nyttigt  för mig at få träffa mina vänner igen efter att ha bott tillsammans med killarna i några veckor. Ett litet miljöombyte så att säga. Välbehövligt.

Inatt sov jag på soffan. Till slut gav jag upp mitt försök att somna. Vid klockan 06.00 letade jag upp en madrass och lade mig i hallen på övervåningen. Då sov jag rätt gott faktiskt. Det var en jäkla skillnad på soffa och madrass. Ni vet, i en soffa får man ju ligga med fötterna på armstödet. Till och med jag med mina futtiga 1.66 fick trängas med "mina såååå långa ben".

Sucks! Kunde inte låta bli att sakna vår säng i Linköping. Mm, den är så gosig och bekväm.

Senare ikväll bär det av till Asker för att träffa Andreas, Cia och lilla Ebba. Har drömt sådana otroligt konstiga drömmar de senaste dagarna; typ att Ebba är lika gammal som hon är nu (1 år & 1 månad ungefär) men ser ut att vara sex år gammal. Blir fan helt dum i huvudet av dessa drömmar! Precis som om jag har missat hur mycket som helst nu och hon har i princip växt ifrån mig. De drömmarna är otäcka. Kanske inte för er, men för mig. I don't wanna miss a thing!

Nu skall jag fortsätta se på bandymatchen mellan Finland och Sverige. Det ser bra ut just nu, 6-2 till Sveriges fördel. Vem vinner? Spännande...


Det är dyrt att dricka gott alltså.

I morgon åker jag hem till Katrineholm igen för att träffa familj och vänner. Det skall bli himla kul faktiskt. Och som vanligt när man skall träffa mina vänner vankas det party. Jag brukar alltid dricka fulsprit a.k.a. billig vodka, så just nu känner jag faktiskt för att unna mig någonting som smakar gott. Alltså någonting man dricker inte bara för att bli packad, utan för att faktiskt njuta.

 

Men då slås jag ju genast av hur jävla dyrt det är att dricka gott. Lämnar nog den idén bakom mig. Smirnoff Green Apple är det godaste att grogga på, men 229 spänn för en flaska? Okej. Kanske inte så dyrt för den som har råd, men för den som har dåligt med caschis är det sjukt dyrt.

 

Ibland vill man helt enkelt vara Blondinbella eller Kenza, haha. Men bara för att få dricka gott och inte för att de är så jävla snygga *host*!



Klocksamlare. Kanske. Varför inte?

Zandrah sitter och spammar Traderalänkar till mig. Bland annat dessa armbandsur. Huuur läckra som helst! Jag skulle gärna fingra på den gula modellen. Så simpel men ändå så snygg. Det krävs inte mycket för att få mig på fall, verkar det som. Denna modell heter hur som haver Fashion Jelly Spin och är av märket ODM (om jag inte fattat saken fel). De finns på Tradera och nästnintill ingen har budat på dem. Om jag hade haft råd att lägga ett bud eller fler, då hade jag gjort det.

 

Men det blir svårt utan cashisch! Jag vill att den gula blir min! Vad är detta, en plötslig klockfetish? Kände plöstligt ett sjukt behov att börja samla på klockor. Why not liksom? Det är alltid kul att samla på någonting. En liten idé bara! En klocka är trots allt en väldigt snygg och enkel accessoar.

 

Vad tycker ni om denna modell? Hiss eller diss? You're better say hiss or I will diss you!

 


En enkel, bekväm och snygg klocka.

Ur & Penn har världens bästa REA på klockor såhär efter jul. Det bästa med dem är att de fortfarande har samma REA! 50% på i princip alla klockor! På en del klockor är det till och med 75%. Jag köpte denna klocka av märket Regal för 100 kronor (75% REA) och är sååå nöjd! Uret är av en väldigt enkel men charmig modell; tre små diamanter och en stor var tredje timme. Läderarmbandet är metalliclila och hur läckert som helst! Man känner i princip inte att man bär ett armbandsur, det känns mer som ett bekvämt och användbart armband.

Supernöjd med detta köp! Kan verkligen rekommendera Ur & Penn för er som letar efter klockor, det finns huuur många som helst på REAN just nu som sagt. Må ni köpa sköna ting!

När jag har råd skall en Jet Set Addiciton Green Envy inköpas. Åh, den klockan är sååååå djävulskt läcker! Rinner dregel ur båda mungipor när jag tänker på den, lite faller till och med ur näsborrarna. *dreegel mums mums*


Jag är trött på mycket, men försöker le åt the little things ändå. Det är vi nog skyldiga varandra afterall. Trots snön.

Blogg.se suger verkligen! De måste ha världens minsta servrar och ha två "anställda". Vet inte hur många gånger jag har stirrat mig blind på "tillfälliga driftstörningar", "statistiken är ur funktion för tillfället, försök senare" och så vidare. Överväger att skaffa WP eller Blogspot igen. Samtidigt så vill jag verkligen inte det, designfunktionerna där är ofattbart tråkiga och det är svårt att få en snygg blogg såvida man inte köper sig en egen domän. Har jag råd med det eller? Nepp...

För övrigt käkade vi nyss och jag blir förmodligen saltförgiftad. Det var så jääääkla salt! Gott, men s-a-l-t!

Har egentligen ingenting mer att tillägga, skall chilla framför TV:n nu, invänta Scrubs, 2½ men och How I met your mother. Kommer förmodligen somna på soffan efter denna jobbiga dag i snön. Laters duuudes! ♥


Blogg.se och Benny

Igår skulle jag logga in här på Blogg.se, rätt sent in på timmarna, och kunde absolut inte logga in! Allt var bara fel. Anledningen: Blogg.se fixade små onödiga grejer med layout etc. etc. för oss som använder deras bloggfunktion. Själv blev jag paranoid och trodde att just min blogg var hackad. Sedan försökte jag lugna ned mig och insåg att någonting sådant knappast stod på schemat för någon här i vårt falukorvslånga land.

Nu tänker jag ta mig en kopp tea och chilla lite med Henke. Kanske läsa lite Snabba Cash. Jag har fortfarande inte läst ut bokjäveln, den är jäkligt bra men jag har bara haft humör och ro att komma halvvägs. Någon dag. Någon dag skall jag läsa ut den. Någon dag...


Jag tänker chilla lite med Benny idag också. Han är go' han, Hemköp-Benny!

(här skulle det ha varit en signatur, men eftersom blogg.se verkar sämre än någonsin fungerar det inte att lägga upp den. peace out)

En skön kille, helt enkelt.

Tack, jag gillar dig med. EN jäkligt cool blogg har han också, killen kan uttrycka sig. Kommentarer som dessa gör det värt att fortsätta blogga. Jag vet inte hur många gånger jag har funderat på att lägga ned hela spektaklet, men har aldrig riktigt vågat eller egentligen velat ta det steget. Jag kanske inte har så många läsare, men de jag har är trogna och det är viktigast för mig. Hur kul kan det vara för Kissie om några år, när hon förhoppningsvis har växt till sig rent psykiskt, att ha haft över 100.000 läsare men betett sig som en riktig ärkeskit?

 

Nej, I like my bloggin'! Aldrig att jag skulle ta till några fula påståenden eller personliga påhopp för att få läsare. That's not my cup of tea!

 

På tal om tea, nu skall jag dricka kaneltea. Gott och nyttigare än coca-cola (men okejdå, inte godare)! Laters lovers! ♥

 


Sur på allt och alla

Klockan är 21.30. Jag har fortfarande inte käkat något idag. Jonas som skulle stå för "middagen" idag började nyss tina köttfärs i micron. Kan tänka mig att det är färdigt omkring 22.30 sådär, och då skall man gå och lägga sig endast några timmar efter det. I don't like it a bit! Man skulle kunna säga att jag bantar omedvetet här i lägenheten.

Är så jäkla trött och grinig just nu att jag snart går i taket, ingenting gör mig glad just nu. Eller jo, typ 10 miljoner på lotto kanske. Det hade ju inte suttit helt fel. Då kanske jag hade kunnat gå till McDonalds istället för att vänta på käk i en timme till. Det hade varit nice just nu.

Nej, nu tänker jag deppa någon annanstans. Är så jävla ointressant, sur och nedåt just nu att nog ingen egentligen vill ha med mig att göra. Skriver senare när jag blivit lite gladare, kanske.


Skapa din egen fotobok!

Igår hittade jag en rolig länk på Zarahs blogg, nämligen ett erbjudande att få göra en egen fotobok, alldeles gratis! Detta gjorde jag givetvis, på en halvtimme sådär. Jag önskar man kunde göra fler, har ju sååå mycket bilder! Men jag gjorde i alla fall en väldigt personlig fotobok med nära och kära. Ebba och min gymnasieklass tog störst plats. Jag tror det kommer bli en jättefin fotobok faktiskt.

 

Nästa gång jag skall beställa en fotobok skall jag endast använda bilder som jag är riktigt, riktigt nöjd med. Typ "mina bästa bilder" eller liknande. Lame titel kanske, men ni fattar grejen.

 

Har du också foton som du vill föreviga? Klicka dig då in HÄR och gör som jag, skapa och beställ din alldeles egna fotobok gratis!

 

Nu ser jag verkligen fram emot resultatet!

 


Fint från Ellos


Det kliar i mina fingrar!

Ni som har följt mig och min blogg från start, från den dag då jag som 14-åring för första gången satte mig ned och började författa vardagstjafs på internet, vet att jag alltid har haft ett väldigt stort intresse för just skrivandet. Ord har för mig alltid betytt mer än bara ord; ord och meningar är en konstform. En mäktig konstform som berör så många dagligen. Det finns ingenting mäktigare, enligt mig, än det skrivna ordet.

Ända sedan dess att jag lärt mig bemästra skrivandet har jag velat bli journalist eller författare. En dröm som fram till nu kanske egentligen har känts lite osäker, lite löjlig, lite tafatt och omöjlig. Idag tog jag tag i saken då det började klia i fingrarna efter studier då det nästan gjorde, allvarligt, ont i mig!

Så jag gick in på Google och sökte på diverse utbildningar. Efter att ha kollat in i princip allt hittade jag en utbildning som verkar som klippt och skuren för mig; Textlabbet på Bona folkhögskola i Motala, som ligger ungefär fem mil från Linköping vilket betyder att jag fortfarande kommer kunna bo här. Dessutom är den distansbaserad vilket gör saken ten times easier, träff två gånger per termin i Motala.

Beskrivning av utbildning (taget från skolans hemsida):

Textlabbet är en distansutbildning för dig som vill arbeta med ett skönlitterärt skrivprojekt en eller två terminer. Du får egen skrivtid och handledning via internet. Du deltar i nätsamtal och författarmöten.

Deltagarna delas in i responsgrupper om fyra till fem personer. Varje grupp har en handledare vilket innebär att denne har tid att ge individuell respons till var och en i gruppen. Därtill kommer responsen från övriga deltagare i gruppen.

Du bör ha viss erfarenhet av att ge textkritik.

Varje termin inkluderar två fysiska träffar under två dagar i Motala.


Problemet är ju bara att jag precis har raderat alla mina dokument från gymnasietiden, där jag gick en kurs vid namn "litterär gestaltning". Detta var en kurs där vi fick i uppgift att skriva en novellsamling/bok, fick VG i betyg. Hade jag haft kvar dessa dokument hade jag kunnat söka redan idag, men nu har jag ju inte det. Detta betyder att jag måste sätta mig ned och skriva helt nytt material, eftersom man måste skicka med egen text för att de skall kunna göra en bedömning på minst tio sidor.

Fasen! Detta är verkligen en utbildning jag vill gå. Detta är ju utbildningen jag har drömt om ända sedan dess att jag var en liten flicka på tretton bast. Shoot or not? Hjälp!?

Nej, dags att sätta sig och börja skriva på en novell kanske. Det är ju trots allt jäkligt kul! Motiverad, jotack! Nu kör vi.


Dålig uppdatering därför att jag är trött

Igår blev det ingen uppdatering. Anledningen: jag orkade helt enkelt inte. Satt istället med Henrik och gosade i soffan, innan vi gick och lade oss för natten vid 23.00. Somnade som stockar gjorde vi. Så tidigt har vi nog inte gått och lagt oss på... ja, sen vi blev tillsammans. Båda var trötta efter jobbet, det blev sen middag vid 21.00, inte konstigt att vi slocknade så som vi gjorde.

Lika gott kommer vi nog sova inatt också. Nu skall jag fixa med diverse ting och mysa lite med Benny, hörs senare!




Let me present: I love you, man!


Låt mig presentera år 2009's bästa (kanske den bästa någonsin) komedi. En grymt skön film, feelgood, med väldigt lite romans och väldigt mycket "åh-jag-garvar-så-jag-nästan-kissar-på-mig"-scener. I love you, man och Forgetting Sarah Marshall (Dumpad) är förmodligen de bästa komedier jag har sett, båda under 00-talet och båda med Jason Segel i huvudrollerna.

Blir ni då förvånade om jag erkänner att min favoritserie just nu är How I met your mother (tillsammans med Scrubs såklart, oundvikligt)? Jason Segel, everywheeeere! Men han är ju en sådan jäkla grym skådis! Är jäkligt imponerad över hur otroligt snabbt han ändå har lyckats slå igenom. Han började sin resa år 2006. En liten liknelse är ju Kristen Stewart och Rob Pattinson, och ja, resten av Twilight-gänget.

Har ni ännu inte sett I love you, man, så kommer här en liten summary (som inte avslöjar mer än trailern för övrigt):

Peter Klaven's world revolves around his real estate work and Zooey, his soon-to-be fiancée. After he pops the question, she calls her best friends and they go into wedding planning mode. Peter has no male friends and that poses problems: will he turn out to be a clingy guy, and who will be his best man? Zooey, her friends, and Peter's brother Robbie offer help that results in awkward moments. Then, at an open house Peter's hosting, he meets Sydney, an amiable, low-key guy. They trade business cards, and Peter calls him to meet for drinks. A friendship develops that's great at first but then threatens Peter's engagement and career. Can guys be friends and couples be in love?

SE FILMEN!

Meet Benny the apartment mascot

Vi har en ny inneboende i lägenheten. Han chillar i min och Henriks säng, spelar World of Warcraft, leker kurragömma och klär snyggt i svart jacka. Just nu söker han boende och rik kvinna att gifta sig med. Intresserad? Maila Benny: [email protected]. Shoot woman! Var inte blyga. Hittar inte Benny ett hem snart blir han Bajs-Benny; han får då alltså pryda vår toalett här i lägenheten. Då blir Benny mindre glad och börjar kasta bananer. Benny gillar hundar och hemmakvällar med hembränt, Pistvakt och sömnpiller.

 

I själva verket är Benny ett papphuvud funnet på Hemköp i Ryd, men det vill han inte förstå. Han är typ som en katt som tror att han är hund, eller tvärtom. Så sorgligt.

 


Killar och humor equals fail

Nu sitter jag här efter en litet jobbig vandring till Hemköp, med x antal pantpåsar (fick ihop över 140 spänn på de där påsarna). Det kanske låter mesigt; men fan vad jobbiga de var att bära! De var smällfulla, så man fick liksom gå som en michelingubbe, ni vet, sträcka ut armarna för att alla flaskor inte skulle ramla ut. Tungt på ett konstigt sätt liksom.

Nu skulle vi egentligen ha varit i Mjölby. Men efter lite problem med pendeltåg o.s.v. i och med att man tydligen inte kan betala pendeln via SMS, sitter jag och Henrik nu istället och väntar på att Jaenette och hennes pojkvän skall komma och hämta oss här i Ryd. De skulle ju bjuda oss på pendeln, men jag räknade lite på hur mycket det skulle kosta för dem om vi tog pendeln; 220 spänn. Från Mjölby till Ryd är det ca. 3.3 mil, räknar man då ut bensinkostnaden är man direkt nere i MINST halva priset. Helt sjukt!

Enligt mig är 55kr/person för pendeln rätt jävla dyrt. Busstrafiken i Östegötlands län däremot, den går inte av för hackor. Men nej, pendeln går fetbort. Så det kanske var lika bra att man inte kunde betala via SMS.

För övrigt känner jag mig helseg i huvudet. Jonas har dunkat musik här i några timmar nu och det är ju inga bra låtar direkt, typ "Amazing horse"-stuket. Killarna tycker det är epic, tjejen tycker det är cruel att spela denna skamliga musik i en lägenhet där det faktiskt bor folk. Den borde spelas någonstans i öknen, typ. LATERS! ♥



Mutemath - Spotlight

När jag såg Twilight blev jag absolut nedkärad i denna låt men glömde snabbt att kolla upp den (ni vet scenen där de går till Edwards bil). Nu har jag i alla fall hittat den på Spotify och lagt till den bland "världens bästa låtar" - för den är verkligen helgrym. De verkar även vara ett helt sjukt coolt band, vill gärna höra mer med dem för de har verkligen potential att bli ett av mina favoritband.

 

Det finns en hel del med Mutemath på Spotify, så om denna låt faller dig i smaken borde ni söka på dem även där. Där finns även en grym remix på Spotlight. Värt!

 

De verkar vara ett riktigt "soundtrackband", för de har även gjort låtar till filmer som Transformers och The Sisterhood of The Traveling Pants.

 


Ännu en flyttlördag på ingång

Förra lördagen var det jag och Henrik som tog vårt pick och pack från lilla Katrineholm. Allt gick kinda smooth faktiskt, förutom den där jäkla turen inne på kaotiska IKEA. Jag föredrar IKEA i Örebro framför det i Linköping, trångt och jävligt. Sedan verkade alla mycket mer stressade i Linköping än i Örebro.

Men idag är det dags att återigen uppta flyttandet, fast på en helt annan plats; Mjölby. Min kollega och vän Jaenette flyttar nämligen upp sitt sista flyttlass från Skåne idag. Jaenette är, fick jag veta förra veckan, gravid och har bett mig och Henrik om hjälp, pizza och öl i belöning, MUMMA! Jag mår ju inte direkt super om man säger så, så jag har en känsla av att det blir karlarna som får ta hårdgörat idag. Jag och Jaenette kommer nog mestadels chilla och skvallra.

Nu skall jag hoppa in i duschen för kl. 17 skall vi befinna oss ute i Mjölby!


Ny design. Nya killar. Snygga killar.

Vad tycker ni om min nya outlook på bloggen? Ledsnade lite på headern, förställandes mig själv och några barnsligt ihopsatta foton tagna av mig. Det kändes så jäkla... töntigt? Den här headern passar mig tusen gånger bättre. Texten, killarna, det är kärlek det. Kärlek, kärlek, kärlek. Och för första gången är jag faktiskt nöjd, åtminstone med headern. Skall förhoppningsvis införa en litet snyggare bakgrund så småningom, senare ikväll kanske. Behöver bara gnugga kreativitetsknölarna lite först.

Någon som har ett tips på en snygg bakgrund? Färg? Mönster? Text? Kom gärna med något typ av tips.

För övrigt: grattis kent till priset "Årets grupp" i P3 Guld.



Please come back, Cullen!

Jag har en fråga till er hormonssprudlande tonårstjejer som skrek i biosalongen under premiärvisningen av New Moon (medan jag tänkte på ljussättningen); är ni fortfarande lika kära i Rob Pattinson? Grejen är att jag tror aldrig att någon har varit speciellt kär i Rob Pattinson. Hur vore det ens möjligt liksom? Nej, jag tror att alla ni som skrek den där sena kvällen var slash är kära i Edward Cullen. Och DÄR kan jag faktiskt förstå er, för fyfan vad han är dregelhet i Twilight, men när jag ser dessa bilder blir jag mindre tänd.

Vem bilderna föreställer? Jo, det är R'P, ni trodde det var en femtio år gammal gubbe va? Fasen vad det måste kittla i era muskler nu va! Gud vad ni vill ha ROB PATTINSON! Jag själv, ja, jag vill ha tillbaks hederliga, blodsugande, heta och charmige Cullen.

Please come back, I can be your Bella! Kanske inte. I och för sig, det är väl skönt att RP vågar köra sitt eget race? Jag tycker det är rätt coolt, fastän det ser riktigt pundaraktigt ut. Euh!



Har gjort en god gärning

Nu tog jag faktiskt tag i saken och skänkte pengar till UNICEF
. Jag kunde helt enkelt inte låta bli, det är alldeles för viktigt för att avstå. Välgörenhet är trots allt ett av mina största intressen, det var delvis därför jag tog jobbet som försäljare för GodEl. Man känner sig bra liksom, när man kan sälja el och samtidigt få människor att faktiskt vilja skänka pengar till välgörenhet.

Har drömmar om att i framtiden kanske kunna jobba mer med välgörenhet. Hur, var och när, det är svårt för mig att säga nu. Ödet leder mig dit jag är menad att hamna, men jag hoppas, hoppas att jag kan få jobba med detta i ett senare skede i livet.

Vill du också skänka pengar till UNICEF? Skicka då ett sms med texten "Haiti" till nummer 72900. Vill du skänka mer än 50 kronor som jag gjorde via SMS (högsta summan) kan du klicka dig in på Unicefs hemsida Stöd oss Haiti. Där kan du skänka 300, 500, 1000 eller valfri summa. Vill du t.ex. skänka 10 kronor går det bra.

Och för er som missade galan inatt; den går i repris klockan 23.00 på SVT 1 lördag, 23 januari.



Hope for Haiti live

Sitter just nu och ser på Hope for Haiti. Stevie Wonder, som alltid deltar i välgörenhetsgalor av denna typ, spelar Bridge over troubled water och man vill inte annat än gosa ihop sig med pojkvännen i soffan. Lite kul att just denna låt är en av de låtar jag lagt in i Världens bästa låtar-lista. Antar att ingen har klickat in sig och lyssnat på denna lista, men jag njuter av den i alla fall. Underbart att ha en sådan skön kombination av världens bästa låtar. Det är en salig blandning vill jag lova.

När jag sitter här och ser på galan får jag en sådan enorm lust att skicka iväg ett SMS till UNICEF. Satt förut och kollade runt lite vilken hjälporganisation jag skulle ha valt, till slut bestämda jag mig för UNICEF (om jag hade haft råd det vill säga). De verkar jäkligt bra. T.ex. skulle jag aldrig skänka pengar till svenska Röda Korset. De har för fan fått in över 18 miljoner under Haitikatastrofen och jag tycker inte ens att de verkar göra ett bättre jobb än någon annan hjälporganisation. Jag har även hört en hel del snack ang. Röda Korset, att mer pengar hamnar i höga hästars ficka än i själva projektet. Vilken sanning som ligger i detta kan jag inte stå för, men sådant gör mig osäker. UNICEF däremot har jag hört väldigt mycket gott om. Någon dag skall jag skänka pengar till UNICEF, helt klart.

Vilken organisation skulle du ha valt?

eller...

... eller kanske någon annan hjälporganisation?



Världens bästa låtar enligt mig

Har man tråkigt så har man, jag har under kvällen suttit och gjort en egen spellista på Spotify vid namn "Världens bästa låtar". Simple; jag har helt enkelt samlat de låtar som jag tycker är bäst i världen. Nåväl, åtminstone några av dem. Som känt så finns ju inte alla artister/band i Spotifys system, t.ex. inte John Lennon - Imagine, jävligt dåligt med The Beatles också.

Jag fick i alla fall ihop 60 tracks, sammanlagt 4.3h speltid. Är du nyfiken på min saliga blandning av musiksmak länkar jag listan här:

Världens bästa låtar http://open.spotify.com/user/kulturtrash/playlist/4YzphwVtckweFPyF2bhx54

Om inte länken fungerar, säg gärna till så skall jag försöka fixa problemet, den fungerar för mig i alla fall. Enjoy!


Författaransikte - Jens Lapidus

Det är faktiskt inte ofta man ser en författares ansikte, har ni tänkt på det? De är ju inte alls lika offentliga och utmärkande som kanske t.ex. en artist. Därför tänkte jag starta en ny grej här på bloggen: författaransiktet. Skall då försöka skriva lite om varje författare och hitta bilder. Författare borde också bli igenkända på stan och synas mer i pressen. Eller ja, att synas i pressen behöver ju nödvändigtvis inte vara någonting positivt...

Jens Lapidus

Föddes den 24 maj 1974, svensk författare. Lite kul kuriosa är att han inte bara är författare utan faktiskt är advokat till yrket. Inte undra på att mannen skriver grymma kriminal- slash gangsthaböcker, han har insikt i den kriminella världen så som kanske inte andra författare har. Debuterade som författare år 2006 med boken Snabba Cash (filmatiserad och kan ses på Sveriges biografer just nu) som till år 2010 har sålt i ungefär 600.000 exemplar, en av Sveriges mest sålda böcker genom tiderna. Han har gett namn åt sin egen genre; Stockholm Noir.

Uppföljaren till hans debutroman blev Aldrig fucka upp som utkom i maj år 2008. Ett år senare skrev han, tillsammans med tecknaren Peter Bergting, serieromanen Gängkrig 145.

Övrigt: han är sjukt snygg och har bland de finaste ögon jag någonsin skådat. Superduperförfattaren, yes.


Chillidillar med en platta Pepsi-cola

Då var det fredag och helgen är given, firas med en platta pepsi och tacos. Inatt är det ju även dags för mig att bunkra upp inför Hope for Haiti som jag skrev om igår. Höjdpunkten en fredagskväll/natt som denna.

Har inte värst mycket att skriva egentligen. Är rätt tråkig och lame idag. Mes trött och sliten. Laters! ♥


Håll schemat öppet för Hope for Haiti

Natten från fredag till lördag direktsänds i Sverige MTV:s stödgala Hope for Haiti. TV4 och Kanal 5 sänder galan live kl. 02.00, SVT däremot visar galan klockan 23.00 på lördagen. Måste medge att jag faktiskt blev lite smått förvånad över de svenska kanalernas beslut att köpa in sig på rättigheterna till livesändning. Speciellt med tanke på att de inte ens sänder Grammisgalan live längre, är inte det lite skumt?

Jag är glatt överraskad och kommer sitta bänkad framför kanal 5 under livesändningen, såklart. Är det någon mer som tänkt se hetingen Rob Pattinson och göbben Geroge Clooney leda galan? Detta får inte missas enligt mig.


Karln min är tydligen superkarln

Kommer ni ihåg den där arbetsintervjun Henrik var inbokad på? Som jag var så jäkla nervös inför? Ja, ni kommer nog ihåg. Nu är den avklarad och vad skall man säga; karln min har gått och skaffat jobb. Jag har redan börjat leka hemmafru med meningar som "men gud vad skönt, då behöver inte jag jobba längre!". Det var ett skämt. Jag vill jobba, mest av allt, tyckte bara meningen kändes så jäkla skön att få säga. En gång i livet, en gång får jag säga någonting sådant, det är min rätt som kvinna.

Det kändes lite underligt när Henrik kommer ut från intervjun och säger "hur lång tid tog det?", jag svarade tjugo minuter, och chockas sedan av ett "jag fick det". Eeeeh, jag blev helt ställd. Tydligen hade killen sagt "jag skall anställa två, och du är en av dem". Tror ni Henrik fattade noll eller? Tror ni jag fattade noll? Japp! Men han har ett jobb! Tydligen skulle det var jävligt välbetalt också, sjuuuukt!

Nu skall jag käka godis och bli frisk. Puss på er!




Arbetsjacka - busskort - motivation

Då är jag redo att dra på mig GodEl-jackan och ta bussen in till stan. Snart. Börjar inte jobba förrän 12.00 och bussen från Linköpings centrum går inte förrän 11.43, typ.

Jag skall inte gå under bordet med att jag är helt sjukt trött idag och egentligen bara skulle vilja ligga hemma, men som jag sa igår så kan man inte stanna hemma från jobbet bara på grund av att man är trött. Tanken är ändock lockande, och tänka, ja det får man.

Zombien som klev upp ur sängen i morse är fortfarande kvar inom mig. Ögonen svider, halsen värker och mina läppar är torra som... ja, som min farsas fötter. Den jämförelsen kanske inte säger er någonting, men ni kanske kan dra slutsatsen att de är väldigt torra eftersom jag drog just den enorma jämförelsen.

För övrigt har jag upptäckt att jag är blond a.k.a. lite råttfärgad i hårbotten. Har färgat håret sedan dess att jag var nio, därför har jag inte direkt lagt märke till vilken min naturliga färg är. Nu växer det och blir frodigt, samtidigt som jag tappar en hel del hår p.g.a. lite andra händelser. Just nu kan jag dra ut hårstrån när jag har duschat, hela jävla badkaret blir hårfyllt när jag duschar. Okej. Kanske inte riktigt, men nästan. Hår är det tammefan överallt skall jag säga er! Och det är inte trevligt på en fläck!



Ombytta roller i vår lägenhet

Upphoppad men långt ifrån klar. Jag trodde att det var tjejerna i hushållet som blockerade badrummet, duschade länge o.s.v. Här är det tvärtom. Jag är toksnabb med duschandet, uppväxt med att duscha snabbt p.g.a. att varmvatten är så dyrt (vi kan kalla det villasyndrome), och sminkandet är avklarat inom loppet av fem minuter.

Här är det alltså istället killarna som tar lång tid på sig i duschen, en halvtimme har en av dem varit där inne nu. Här om dagen kom samma kille ut, efter två timmar i badet. No respect... Jag måste in! Nu! Har alla mina produkter såsom mascara, ögonskugga, foundation, torrschampoo och hårspray där inne. Hade det varit en vanlig dag då jag vaknar upp pigg och fräsch, ja, då hade jag inte brytt mig ett skit. Idag är jag istället trött, sliten och ful. I need my products! Börjar jobba om ca. två timmar och har inte den minsta tid att spilla på denna väntan.

Skall sätta upp en skylt på vår badrumsdörr "no men aloud for more than 30 minutes". Det borde hjälpa, eller? Och om inte det fungerar, ja, då ser jag en myntautomat som den enda lösningen. Fem kronor per tio minuter. DET om något borde fungera (jag är den enda som har nyckel förstås, så för mig blir det ju gratis). Genialskt Elfrida, genialiskt. Yes, I know.



Arbetsintervju för herrn och kärlek

Henrik har en arbetsintervju inbokad i morgon, undrar vem som är mest nervös? Jag skulle kunna sätta min högra hand på att jag är mest nervös. Om han fick ett jobb skulle det betyda väldigt mycket, inte bara för honom, utan även för mig. Då behöver vi kanske inte alls oroa oss för pengabrist eller liknande.

Fick min lönespecifikation idag och det var inget roligt alls eftersom jag hade så många sjukdagar i december. Man skulle kunna säga att "det är mitt eget fel", men jag mådde faktiskt dåligt. Detta är inte skolan, när man jobbar kan man inte stanna hemma för ingenting som man, på sätt och vis, kunde i skolan. Sista tiden under gymnasiet var jag jävligt slarvig/hade många nedgångar och sumpade mina betyg rejält. Det gör jag inte om igen, jag sumpar inte en anställning för ingenting. Never ever.

I morgon är det jobb som gäller. Är peppad som fan! Skall sälja utav bara fan!

För övrigt vill jag skicka all min kärlek till mina föräldrar som hjälper mig betala en del av hyran och kommer förbi med mat lite då och då till dess att jag har kommit på fötter och blivit tillräckligt stabil för att klara mig helt själv. Så jäkla underbara är de, och bara för att de är så jäkla underbara grinade jag ännu mer och ännu mer och ännu mer i telefon förut. Snacka om att rädda mig, ställa upp för mig, vara världens bästa föräldrar. Tacksamheten jag känner är obeskrivlig. Jag älskar er. ♥


Scrubs och How I met your mother

Nu är det Scrubs. Tur är väl det för jag har rätt tråkigt just nu. Efter Scrubs och How I met your mother blir det hopp i bingen, börjar jobba vid 12.00 i morgon och behöver min skönhetssömn. Egentligen hade jag gärna börjat vid kl. 13 istället för kl. 12, samtidigt tycker jag det är skönt att börja lite tidigare, equals mer kvällsfritid, equals happy.

Nehepp, back to Scrubs. Skriver senare, maybe.
Och tack till alla er som kommenterat att min blogg är schyst, kul att höra. (:

Biggest Loser - vilken inspirationskälla!

Då sitter man här framför TV:n igen. Utan Skypenördar denna gång, inget ekande i headseten, I rule. Just nu visas Biggest Loser på kanal 5 och jag är verkligen imponerad över hur mycket de faktiskt orkar. Jag har inte följt denna säsong så som jag följt andra, men det är ett ruskigt bra och inspirerande program. Håller med Zarah; de är verkligen ett gäng otroooligt starka individer. Tänk om jag, eller kanske egentligen vem som helst, hade deras jävlar anamma. Nästan så att man blir lite sugen på att söka själv, men jag skulle nog inte komma med för jag är (i alla fall vad jag vet...) inte ens i närheten SÅ STOR som de flesta där är. Hur som helst så ser jag verkligen upp till dessa människor som vågar delta i ett världsprogram och ge andra en spark i baken att våga förändras!

 

Kanske det är dags att börja arbeta på självförtroende och motivation, ta tag i skiten och börja gå ned i vikt. I och för sig vinner jag jävligt mycket motion i och med att jag går i jobbet. Det är en början. En jäkligt nyttig början!

 


"Det ekar i mitt headset"

Jag håller på och bli helt dum i huvudet här i lägenheten. Helt jävla urblåst, dum, i, huvudet. Tror ni jag snackar något eller? Nej, jag är mest tyst hela dagarna, för såhär låter det dag ut och dag in (inget skämt alltså):

Samtalsämne vid datorn:
Heroes of Newerth
Samtalsämne vid TV:n: Heroes of Newerth
Samtalsämne vid matbordet: Heroes of Newerth
Samtalsämne innan alla säger godnatt: Heroes of Newerth
Samtalsämne innan någon skall gå på toaletten: Heroes of Newerth
Samtalsämne när vi går till affären: Heroes of Newerth
Samtalsämne när vi väl är i affären: Heroes of Newerth

Jag har ingenting att säga, jag är inte det minsta jävla intresserad! Heroes of Newerth är för övrigt en remake på WC3, alltså ett ointressant datorspel.

Är det konstigt att jag känner mig frestad att hoppa från vår balkong? Sedan går det absolut inte att se på TV här, för vet ni vad som händer då? Jo: "alltså kan du sänka TV:n eller, det ekar i mitt headset!". Kan knappast gå under bordet med att jag blir f-ö-r-b-a-n-n-a-d. Då finns det ju två alternativ; jag kan sänka TV-ljudet och de slipper sitt jävla eko i sina headset och jag hör absolut ingenting eftersom de snackar (med varandra bör tilläggas, de sitter i samma rum) i Skype, eller så skiter jag i att stänga av och de får stå ut med sitt jävla eko.

Jag brukar bli sur och gå från vardagsrummet. Investering: TV och skrivbord till vårt rum. Det här gör mig galen!


Död åt snö. Jag simmar hellre.

Snön ligger fortfarande helt sjukt tjock och vit här utanför. Det är väl okej. Någonting som är mindre okej är att det fortfarande snöar! Det snöade hela dagen igår och det verkar som om det skall fortsätta snöa hela dagen idag med. Det är helt sjukt tråkigt. Ibland (läs: just nu) önskar jag att jag var typ Poseidon eller någon annan supergod. Då skulle jag kunna vattensänka typ hela snöiga Sverige med mina superkrafter! För är det inte mycket roligare att simma än att pulsa fram i lössnön? Eller som jag brukar göra; ramla på någon liten milimeter halkig isfläck.

Död åt snö!


Letar nya besökare för fullt här.

Vill ni har fler läsare till er blogg? Här har ni i så fall mitt tips, Viraltrafik. Jag har precis reggat mig och hoppas på att detta skall fungera. Under dagen skall jag leta efter fler hemsidor som kanske kan hjälpa en att öka besökarsiffran. Hittade en hel del tips och trick på Designadinblogg. Spännande!

Vad gör ni för att öka antalet unika besökare? *nyfiken i en strut*

Inte nöjd, mycket kvar. Pillgöra.

Nu ser min blogg lite småskum ut, men det beror på att jag ännu inte är färdig. Diggar inte bakgrunden, egentligen heller inte headern men den får förbli som den är just nu. Bakgrunden skall jag ta tag i så fort jag orkar (det skall bli en "fast" bakgrund, som inte följer med i scrollen), typsnittet, I don't know. Det är så jäkla mycket att fixa! Ett riktigt pillgöra. Samtidigt som jag hatar det älskar jag det lika mycket när jag sedan får se resultatet.

Nu tänkte jag faktiskt göra mig några toasts och chilla lite. I'll be back to fix everything laaaters! ♥

Under ombyggnad

Nu sätter jag igång med arbetet att göra denna blogg liiite snyggare och liiite mer attraktiv. Wish me luck!

Scrubs in my life!

Jag har på senare tid bänkat mig framför 6:an när Scrubs sänds vid den här tiden under vardagarna. Jag ääääälskar denna serie! Sedan älskar jag det faktum att Dr. Cox använder sig av begreppet "noobie", gör min dag. Sedan gör det ju ingenting att JD är så snygg att se på.

Ja, jag har i princip blivit besatt av Scrubs. Har även börjat glo på How I met your mother! I love my video-life.

Vilken är er favoritserie inom genren komedi? Tipsa, tell me, give me. ♥

Kärlek för sjätte gången

Jag kan knappt vänta till den 10:e mars, då får jag se männen igen.

Har snackat med Ebba i telen idag

Ringde morsan förut för att snacka telefonräkning, mindre kul samtalsämne men nödvändigt. Sedan hör jag ett litet skrik i bakgrunden och morsan säger: "hörde du?". Jag frågade om det var lilla Ebba, och det var det ju såklart. Känner hur saknaden bara väller fram inom mig. Lilla, lilla, lilla skitungen, fasters stolthet och ögonsten.

Mamma håller fram luren till Ebba och rätt vad det är hör jag ett högt, gulligt och tydligt "heeeeej!" vina i örat. Först trodde jag att det var mamma som härmade lillskitan, men när jag frågade mamma om det var Ebba sa hon "ja, det var det!". Åh, hon sa hej till mig i telefon! Ebba börjar bli stor, lite över ett år.

Saknar pruttungen så det gör ont. Hoppas på att kanske kunna komma hem någon helg framöver och ta en vända till Asker för att träffa familjen E.

Ebbis, världens bästa gullunge! ♥


Någonstans i flytten kom min vanliga tur

Då börjar jag jobba om cirka en timme och trettio minuter. Det känns ju lite sådär, måste jag medge. Någonstans under flytten, i helgen, någon gång, lyckades jag göra illa vänster ben. Haltade kring i snön i morse och ville helst av allt bara böla av smärta. Vad jag har gjort? Jag har faktiskt inte en jävla aning! Besöka läkare? Nej tack, där dissar de knäskador om skadan inte har varit ilsken i minst typ en månad. Jag vet, för jag har själv varit där med en fot (som förmodligen är trasig i hålfoten).

Det irriterar mig att sjukvården i Sverige inte tar benskador seriöst, de vill helst få allt sådant att framstå som ren inbillning. Helt sjukt.

Nåväl, vi får hoppas att mitt ben håller denna vecka inom jobbet. Som ni kanske redan vet så går jag ungefär sex timmar under en arbetsdag. Springer i trappor och mellan hus, vilket faktiskt kan vara rätt påfrestande ibland (läs: när man är invalid). Önska mig lycka till!

Laters! ♥

Mina tre bästa år idag

Idag firar jag och Henrik tre år som par, för tre år sedan idag blev vi officiellt tillsammans. Himla mysigt att tänka tillbaka på det. Vi låg uppe på mitt rum, på mina madrasser som då var placerade direkt på golvet, och såg en film. Eller ja, vi såg nog egentligen mest på varandra mitt upp i all ny kärlek. Sedan frågade någon av oss (minnet sviker mig lite just där) om vi var tillsammans eller inte, och då bestämde vi oss för att vi var det. *haha* Egentligen känns det helskumt att tänka tillbaka på det, hur blyga och försiktiga vi var, när man ser på oss idag ser man ingenting av detta. Blyghet ligger liksom beyond eternity i vårt förhållande, om man säger så.

 

Idag kanske jag kan gå och jobba med ett leende på läpparna. Grattis på 3-årsdagen, älskling!


Skullcandy presents Paul Frank

Igår sprang jag och morsan in på Telias butik i Ikanohuset för att köpa en mobilladdare (jag trodde att min var borta, hittade den sedan i en av alla flyttkartonger) och fick då syn på mina absoluta drömhörlurar; Skullcandy i samarbete med Paul Frank. Där kostade de 599 kronor, på Cyberphoto kostar de 495 kronor. Då tillkommer i och för sig frakt- och postförskottsavgift, men jag tänkte kanske kombinera det med ett minneskort till kameran (som för övrigt är svinigt mycket billigare på internet), på så sätt tjänar jag ändå på frakten. Kanske kan hitta någon att dela frakt med också. Allt är möjligt! Det enda jag vet just nu är att dessa lurar är ett MÅSTE till min "samling".

 

Dessa är bara SÅ jag! Måste ha, måste ha, måste ha! Henrik säger alltid till mig, så fort jag får syn på någonting jag vill ha: "du är en sådan jävla prylbög Frida!" Japp, jag är en bestämd prylbög även fast "bög" är rätt ologiskt.

Vad säger ni? Är dessa hörlurar från Skullcandy hiss eller diss?

Zombiedrömmar i nya sängen

Då har man sovit första natten i nya lägenheten och nya sängen. Vet faktiskt inte om jag sov speciellt bra; drömde om zombies. Jag drömde att alla blev zombies, och jag var en zombiejägare. Alla blev zombies och till slut var jag ju tvungen att döda alla zombies, till och med Henrik, syrran och ja, alla andra mina zombievänner! När jag vaknar upp och ser att Henrik ligger bredvid och kollar på mig berättar jag om min dröm. Och det var läskigt; Henrik hade OCKSÅ drömt att han var en zombiejägare! Left 4 dead-influensan (för övrigt ett grymt spel)?

Är det någonting med sängen, må tro? Läskigt är det i alla fall. Vi vet allt om varandra, kan varandra utantill och nu börjar vi drömma samma drömmar? Creeeepy!

Nu skall jag käka risgrynsgröt och fortsätta läsa Snabba cash; jag har till i morgon på mig att läsa ut den, laters! ♥


En liten regel är att läsa boken först

Var det någon som gick och såg Snabba cash igår när den hade premiär på de svenska biograferna? Jag och Henrik tänkte gå och se den på måndag då vi firar tre år. Det finns ett problem: jag skulle så gärna vilja läsa ut boken innan jag går och ser filmen för att se hur Joel Kinnaman spelar sin rollkaraktär. Det är alltid intressant att granska skådespelarna och jämföra med boken! Har haft den liggandes hemma hur länge som helst nu. Kanske det är dags att ta tag i saken!

Färdigflyttade och nöjda!

Då var vi inflyttade och färdiga med precis allting. Dagen har varit minst sagt "stressig", men framförallt jäkligt slitsam och jag tror vi alla är riktigt trötta efter idag. Hur som helst så gick saker och ting verkligen över all förväntan, det kändes som om allt (förutom besöket på IKEA där folk var som yra höns) gick väldigt smidigt. Förmodligen tack vare att vi var så många som hjälptes åt.

Det känns jäkligt skönt att vara färdiga med allt kan jag ju be att få berätta! Vi är dessutom sjukt nöjda med resultatet i vårt rum. Sängen är supersnygg (Malm, svartbrun 180x200), byrån står helt perfekt, mysiga ljuslyktor med doftljus placerade i fönstret tillsammans med ett foto på älsklings-Ebba, alla byrålådor fulla med kläder, garderober fullproppade och datorer uppställda. Vad tycker ni om vårt rum då? Haha, det ni får se på bild är vår nya säng och byrån; orkade helt enkelt inte ta ur fler vinklar idag. De andra vinklarna känns inte riiiktigt lika viktiga!

Tack allihopa för er hjälp! Utan er hade ingenting fungerat! ♥ Kvällen har firats med pizza och coca-cola på glasflaska. Lyxigt värre!

Justin Bieber - 15 år och signad

Är det bara jag som tycker det är otroligt coolt att denna kille vid namn Justin Bieber, född 1994, blev signad av Usher efter att ha lagt upp ett Youtubeklipp på nätet? Jag tycker det är helt otroligt coolt! Det visar verkligen på att ungdomar idag aldrig skall ge upp. Det är typ som att skrapa en trisslott: en dag kanske turen kommer till dig och någon stor producent/artist upptäcker just DIG! Allt ni behöver är ju just; tur, en webcam och er personliga touch.

Never give up!

"14 år och ensam mamma, läs min blogg"

Jag har på senaste tid sett jäkligt mycket skit i storbloggarnas kommentatorsfält. T.ex. såg jag idag en 13-årig liten skitunge kommentera "jag är 14 år och ensam mamma med ett till på väg till sommaren, behöver stöd". Okej, det är klart att man blir intresserad och klickar sig in på hennes blogg för att kanske lägga ett gott, värmande ord. När man sedan faktiskt kommer in på bloggen, ja, vad får man se då? En text som kan liknas vid dyslexi-hej-jag-har-rökt-på och inte fan är hon ensam mamma heller.

Nej, dessa tjejer (har sett x antal exempel på detta) är endast ute efter att utöka sin besöksstatistik. Och visst hade någonting sådant varit smart, OM BLOGGEN VARIT DET MINSTA INTRESSANT! Här kommer jag in på flickebarnets blogg och blir nästan lite ledsen i ögat när jag ser hur otroligt naiv man är som 13-åring, för hur många av de som klickar sig in på hennes blogg tror ni besöker den mer än just den gången? Nej, just det, ingen.

Jag är i alla fall inte intresserad av bloggar som dessa. Bl.a. på grund av den "falska marknadsföringen" av sig själva och sedan det faktum att de skriver om sådana extremt ointressanta grejer. "Hej, idag har vi haft rast, det var typ kul. Sen snackade jag med Shalla och Balla, hihi, så hiiiiimla kul. Sen åt vi lunch, det var typ äckligt. Jag är typ konstig. Hihi".

Det är ju så löjligt som det kan bli. Ännu mer patetiskt är det när äldre (d.v.s. 17-20) går in och gör precis samma sak som denna lilla 13.åring. Hur jävla töntigt får det bli?

Nej, tacka fan för att jag inte har något som helst intresse av att skaffa ett falskt besöksrekord! Jag har mina trogna läsare, enligt min statistik, och känner jag för att synas lite extra pingar jag helt enkelt bara min blogg, något som jag kanske kan få två till tre extra besökare av. Jag vet ju att mina läsare är de bästa läsarna, no matter what, right?

Intervju: kent på Grammisgalan


Hahaha, epic!

Markus: "Jocke, du skriver ju jävligt bra låtar!"
Jocke: *skakar på huvudet och typ mimar nej nej*

Oh my, så söta de är där de står och bara chillar. Jocke Berg är ju sötast av dem alla med sin trötta outlook. Gud vad han inte ser intresserad ut. I och för sig, det är han nog inte heller. De har ju sagt själva att de inte är mycket av mediakillar, att de inte vill synas för mycket o.s.v. Jag kan tänka mig att han inte diggar en TV-intervju that much.

Fan vad de är älskvärda och coola! ♥

Legendary

Jag vet inte om jag skulle gå iklädd en huvudbonad som denna på stan, men faa-aan vad varm och go den är! Hittade denna i mammas lilla fina mösslåda idag och fan vad jag gick loose som världens joker förut. Jag tog på mig den och sa till de andra: "Vem ser jag ut som nu?" Syrran svarade någonting om någon jävla bloggerska, tror jag. Men det var ju inte rätt svar! Då fick jag trycka ur mig det: "NEJ, mamma med sitt hår!"

 

Jag började förstås asgarva åt mitt egna, trötta skämt. Det hela slutade med att mamma skrev till mig på MSN: "fock yo".

 

Så värt!


För övrigt: jag bojkottar pälsmössan för sitt utseende, men den är jäkligt varm och praktisk. Varför är allt varmt så jäkla fult? Fail.

GODNATT! ♥

Då och nu: all kärlek till er.

Det känns helt sjukt att jag inte har någonting att skriva om just nu. Egentligen borde väl detta vara den mest spännande perioden i mitt liv, därför borde jag egentligen ha någonting att skriva om? Men så är det inte! Kanske det är nervositeten och vetskapen om att jag inte längre kommer sitta hemma i villan och blogga, nej, jag kommer sitta i en lägenhet i Linköping som framöver kommer vara mitt hem. Där kommer jag sova, äta, gå på toaletten, duscha och kliva upp för att ta bussen till jobbet.

Jag kommer inte längre bo hemma i Katrineholm där jag har min familj och mina vänner. Det känns så jäkla konstigt bara! Ni som har flyttat hemifrån till en annan stad känner förmodligen igen den känsla jag bär inom mig just nu. Jag är inte ledsen, jag har inte ångest, inte alls; men jag vet att det kommer finnas en känsla av saknad inom mig väldigt snart. Kanske den redan har satt sig.

Men nu är det verkligen dags för mig och Henrik! Nu måste vi lära oss leva utan våra föräldrar som lagar mat, sköter tvätt och vice versa. Vi måste börja handla vårt eget käk, våra egna småsaker till hushållet, ja, vi måste helt enkelt lära oss att ta det ansvar vi tidigare varit utestängda från. Det kanske låter konstigt; men det är faktiskt någonting som jag verkligen har längtat efter! Det skall bli så himla roligt att lära sig allt detta då det är en jäkligt viktig ståndpunkt i livet.

Jag är evigt tacksam för all den hjälp jag och Henrik har fått och kommer få hemifrån. Så jäkla glad! Det finns ingenting bättre än när familj och vänner verkligen bryr sig och stöttar.

Idag har jag faktiskt suttit här hemma och tänkt tillbaks på studentflaket, förmodligen den roligaste stunden i mitt liv. Den har etsat sig fast på hjärnan som ett enda glatt, suddigt och värdefullt minne. Jag saknar er alla, och jag kommer sakna er alla ännu mer nu när jag flyr Katrineholm och Södermanland. Ni är bland det bästa som har hänt mig, kulturare och språkare. Utan er hade jag orkat mycket mindre. Love you! ♥


kent och det där att flyga iväg

Det känns så jäkla overkligt att jag faktiskt lämnar boet i morgon. Dagen har mestadels bestått av en jäkla massa packande, både här hemma och hos Henrik. Fick rycka in då han inte alls visste var han skulle börja (typiskt karlar).

 

Ikväll var det meningen att det skulle festas. Har ännu inte riktigt bestämt mig hur jag skall göra, är både pepp och opepp. Opepp på så vis att jag måste gå upp så jäkla tidigt i morgon. Pepp på så vis att jag har ett jäkla sug efter att umgås med mina vänner!

 

Vi får se hur jag gör.


För övrigt är jag jäkligt stolt över mina killar som ikväll tog hem priset för "Årets rock" på Grammisgalan. Kan knappt vänta till den 10 mars nu, blir ännu mer peppad! kent


Skallebank & Mando Diao

Åh, idag är jag verkligen helt sjukt jävla trött. Inte det minsta glad när klockan ringde vid 10.00. Snarare arg med världens mest virriga skallebank. Kort och gott hade jag hellre legat kvar i sängen och zzznarkat idag än gå utanför dörren till lägenheten.

Hade hellre legat hemma och lyssnat på Mando Diao - Gloria hela dagen. Den är så jävla nice! Take a look yourself. För örvigt; alla säger att detta är en cover på en annan låt, men jag kan faktiskt inte hitta denna låt med NÅGON annan artist. Så snälla, säg vilken låt det är en cover på och med vilken artist, för jag hittar fanimig ingenting!



Off to work!

Edit: Okej, nu har jag fått klart för mig att detta faktiskt inte är någon cover. Det är helt omöjligt! Söker man på lyrics, låtens namn, allt, på google kommer endast Mando Diao upp som träffar. Det spelar ingen roll hur många sidor man bläddrar förbi, eller om man söker på "Mando Diao Gloria cover". Det KAN INTE vara en cover.

Frågor om katter!

Jag känner redan av den där saknaden efter Zingo och djur i allmänhet när jag är här i Linköping. Därför har vi snackat lite här och börjat överväga att skaffa katt. Givetvis har jag redan börjat kolla efter en. Men då har jag lite frågor:

Är det så att honor blir mer "egna"?
Alltså typ att de går lite mer sin egen väg och tyr sig kanske till en person i hushållet istället för alla? Har sett fler exempel på detta när det gäller just honor. Hanar däremot verkar lite mer öppna och gosiga med alla. Om det finns någon där ute som har samma känsla, eller kanske inte alls samma känsla, berätta gärna!

Vi har kollat på dessa katter, främst denna blandning då alltså, och då undrar jag givetvis hur det är att ha denna blandning (typ vanlig bondkatt/skogskatt) som innekatt? Syftar inte på att de kanske kissar och bajsar inne var som helst, utan om de klarar av att vara inne rent psykiskt?

Jag behöver svar! Så alla ni som kan svara på dessa frågor, snälla gör det! Vi behöver verkligen veta.

Syrran covrar som ett rtard

Syrran sjunger Are you gonna go my way med Lenny Kravitz (klicka här), och ser lite ut som ett retard ibland p.g.a. nervösspasmer eller något (förlåt syrran, hoppas du inte läser min blogg längre, höhö). Kan fan inte låta bli att tycka mig se likheter mellan henne och Tove Östman Styrke ibland. Varför? Jag tror det är någonting med kroppsspråket. Det har jag i och för sig tyckt ända sedan dess att jag såg Tove totaläga scenen i Idol. Eller så är det p.g.a. att de båda är så pass unga.

Nu blir jag arg igen. Varför kunde inte Tove stå i final med Calle?!

Och för övrigt: Calle gör Are you gonna go my way helt cruelbra! Me love big time!

Men syrran, även om du ser ut som ett rtard ibland så är du faktiskt väldigt skön att lyssna på.


GodEl och städning och chipspåse

Ja, då har man tillbringat ännu en dag tillsammans med världens härligaste säljarteam. Chefen hade utbildning med oss idag, himla kul faktiskt! Kanske det beror på att jag gick upp i morse direkt när klockan ringde och tog bussen till jobbet med inställningen "det här kommer bli en kul dag". Inom säljaryrket är det verkligen viktigt att ha en positiv uppsyn och inställning. Det går inte att sura och fräsa om allt, då drar man ner hela teamet i jordgropen och det är inte alls bra. Inte schyst heller för den delen!

Så idag kände jag mig faktiskt riktigt glad när jag gick på bussen som skulle ta mig in till Linköpings centrum. Härligt!

Efter att sedan ha tagit bussen hem till Ryd och klivit in genom dörren, då rann all min glädje av mig som om jag vore insmord i olja och överöst med vatten. Tror ni att det var någonting gjort i lägenheten eller? Inte en enda liten kvadratmeter var städad!

Det slutade med att jag drämde min GodEl-pärm i golvet och stängde in mig på rummet. Fan vad killar snackar alltså! Nu är de i alla fall igång lite smått där ute i köket med städning och matlagling (efter viss tilltryckning, bör tilläggas). Jonas däremot drog iväg på film- och pizzakväll. Själv är jag så jäkla sur och har jobbat hela dagen, tänker fan inte röra ett finger. Förutom de fingrar som trevar i min chipspåse resten av kvällen.

För övrigt skall vi förmodligen byta till GodEl. Najsprajs! Just nu har vi typ VÄRLDENS SVINIGASTE DYRASTE AVTAL. Jag säger bara en sak: akta er för tillsvidare, det är den dyraste skit ni kan ha!

Ett litet tips från coachen.

8½h senare!

Hejhopp!

Nu var man uppstigen och på gång denna härligt mulna onsdagsmorgon i Linköping. Idag är det alltså vidareutbildning som står på schemat, skall bli väldigt spännande! Om inte annat skall det bli lite småskönt att få betalt för timmar inne i värmen istället för betalt ute i den bitande kylan. Nu verkar det dock ha blivit lite mildare här, skönt! Nästa vecka hoppas jag på att snön i alla fall börjar försvinna. Är så jävla trött på all denna snö nu! Det har verkligen varit för mycket och för länge...

För övrigt då verkligen kliar det i fingrarna inför lördagen då flytten hit till lägenheten tar rum och tid. Fick reda på igår att killen som skall flytta ut här ifrån och göra plats för oss, också skall flytta ut på lördag. Woha! Det blir fullt hus och en jäkla massa slit och släng här i helgen alltså.

Idag skulle killarna börja städa; hur mycket tror ni är gjort när jag kommer hem från jobbet? Det skall bli jäkligt kul att se! Henrik verkade väldigt motiverad: "vi börjar på en gång när vi vaknar!".

Okej. VI får väl se, va!

Härliga tider!

Borde ha sovit för länge, länge sedan. Här kommer "dagens last update" och jag hoppas i bingen med En hjärtformad ask. Min lover för tillfället. Det är så härligt att jag verkligen kommit in i en läsarperiod. Har under en väldigt lång tid innan detta haft väldigt svårt att ta mig tid till läsandet. Det berodde mycket på grund av all stress och hets inombords som då rådde över mig och jag stod totalt maktlös.

Nu har jag återfunnit makten över mig själv, blivit tryggare och mer avslappnad. Härligt! Nu ser vi fram mot morgondagen och vidareutbildning samt nyskrivet anställningskontrakt.

Godnatt! ♥

Watch the cravings!

Igår gick jag in på Ur & Penn och köpte mig min andra klocka, Regal, för 100 kronor (jättenedsatt på rean!). Den är väldigt simpel och snygg, tänk er: ett litet, smäckert klockur i silver med diamanter vid varje "kvart", fäst i ett tunt, tunt delat, mjukt läderarmband i lila. Har kollat runt lite på nätet efter en bild men har inte hittat någon. Har heller inte kameran med mig så en bild får bli först till antingen torsdag eller efter det att vi flyttat in här i Linköping.

Jag har nu alltså två klockor i min ägo. En av dem fick jag i studentpresent av bröder m. sambos, av märket Accent. Såg igår vad den kostade och fasen, att de hade råd! Helt klart en väldigt, väldigt fin studentpresent.

När jag börjat tjäna lite feta cash senare skall jag köpa en klocka ur Jet Set Addiction collection. Har ännu inte bestämt vilken färg klockan skall ha, antingen svart, röd eller grön tror jag. Vet heller inte om det skall vara en modell med eller utan strass?

Hjälp?

Vill se Snabba cash!


Jag kan inte släppa det. Han är så jäklarns fin! Och grym skådis är han också. Skall bli jäkligt kul att se honom i Snabba cash. Jag och Henrik firar tre år på måndag, kanske detta vore en film att se? Någon som vet när den har premiär? Jag har noll koll! Om den inte har haft premiär då, ja, då får vi helt enkelt skjuta upp vår 3-årsdag. Mohahaha!

Puss på Joel Kinnaman!

Edit: Snabba cash har premiär 15 januari, vi behöver inte skjuta upp vår 3-årsdag.

Aj, aj, aj!

Känslan jag har i kroppen idag kan knappast vara normal. Jag har, för första gången sedan dess att jag började jobba, dragit på mg världens jävla träningsvärk. Jag tror åtminstone att det är träningsvärk, såvida jag inte håller på och bli förkyld eller liknande.

I och för sig vore det inte alls konstigt om det faktiskt var träningsvärk med tanke på hur mycket jag gick igår. Det såg ungefär ut såhär:

Jag tog tåget till Linköping vid 09.00 och gick direkt ner till centrum för att se om mina pengar till busskortet kommit in på kontot. Förstås så hade de inte kommit in på kontot. Jag tog en vända till H&M, Kapp Ahl, Lindex, Axelssons och Åhléns. Gick återigen för att se om mina pengar kommit - check! Gick tillbaks till stationen och tog bussen ut till Ryd, köpte månadskort. Tog en snabb vända hem till lägenheten för att lägga av mig alla mina grejer. Gick ut igen och mötte arbetskamraterna vid McDonalds. Började strosa mellan diverse lägenheter. Gick till Hemköp för att ta en liten fika. Började jobba igen. Gick och gick och gick och gick. Slutade vid 17.00. Gick till bussen. Gick på stan i ca. en timme. Gick ned till station och mötte upp Henrik och Jonas. Gick till bussen. Åkte hem. Gick till lägenheten. Fick ta det lugnt i ca. 30 minuter. Gick till Hemköp och sedan hem igen.

Allt detta hände mellan 08.30-19.00. Alltså gick jag i princip konstant i 10½h igår.

Jag mår inget vidare idag, det skall jag väl ta och erkänna. Denna värk jag har i kroppen känns tusen gånger värre än den värk jag hade när jag låg hemma hos Zandrah på Gotland och hulkade över toaletten i randommagsjuka.

Nej, jag mår inte bra alls...

Het. Het. Het. Het. He-he-he-het.


Om jag skulle få välja en paj, då skulle jag välja en paj med Joel Kinnaman-smak. De ögonen, den blicken, det utseendet. To die for. Snygg. Snygg är vad han är! Mums! Het!

My cup of tea

Egentligen är jag uppe alldeles för sent inatt. I morgon går jag in i jobbvecka nummer ett år 2010. Det känns spännande må ni tro... kanske inte. Jag har blivit lat och frodig under vårt "vinterlov" och finner egentligen ingen som helst motivation i någonting just nu. Förutom att ligga hemma i sängen, alternativt framför TV:n.

Nu fick jag dock veta av min arbetskamrat Andreas att vi skall beta av lägenhetsområdena i Ryd i morgon. Detta betyder att jag inte behöver röra mig utanför Ryds gränser i morgon (det är alltså i Ryd som vi numera kommer bo, en liten bit utanför Linköping). Ingen jobbig, stressig, fullmatad buss. ÄR LIKA MED JÄVLIGT SKÖNT! Det gjorde mig riktigt lycklig i själen.

För övrigt ser jag verkligen fram emot flytten som sker på lördag, samtidigt som jag faktiskt börjar bli lite nojig. Hade aldrig kunnat tro att jag faktiskt skulle få möjligheten att flytta hemifrån innan 20. Och aldrig, aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat tro att jag faktiskt skulle ha ett jobb!

Life tastes good right now. Längtar så, så, så mycket! Speciellt nu när allt med inredning och nödvändiga saker till vårt rum i lägenheten har ordnat upp sig.

Ren och skär lycka! Godnatt! ♥


Tillbaka på fastlandet

Då har man lyckats ta sig hem till lilla Katrineholm nu efter diverse illamående och krångel med tågdörrar. Båten var rena rama pinan och det var bara tur att jag hade några filmer på laptopen att se. Hade never ever klarat mig ifrån åksjukans fasta grepp om jag inte haft någonting att koncentrera mig på. Förstå då hur mycket det blåste; jag blir aldrig, aldrig, aldrig åksjuk! Varken när jag åker tåg, bil, flyg, buss eller båt.

Som om det inte vore nog med åksjukan (a.k.a. sjösjukan) från båten krånglade mitt tåg från Stockholm rätt rejält. Det började med en hastig spårändring sådär i sista minuten och slutade med: "vi beklagar att vi inte kommit någonstans, det är fel på en dörr". Fem minuter senare: "vi beklagar att vi inte kommer någonstans, det är fortfarande fel på dörren. Vi åker så fort problemet är justerat". Okej. Ytterligare fem minuter senare: "vi beklagar att vi ännu inte kommit någonstans, vi får nu hjälp med dörren av annan personal". Fem minuter till: "så mina damer och herrar, nu är dörren lagad". Fem minuter till, alla undrar varför det inte händer någonting: "vi beklagar, dörren är tyvärr sönder igen. Problemet justeras och vi hoppas på att komma iväg snart". Fem minuter till: "nu skall de bara packa in i bistron sedan börjar vi vår färd mot Göteborg".

Okej...

Packat in i bistron hade de ju inte hunnit under den halvtimme då dörren skulle fixas, eller under de tjugo minuter som tåget stod på perrongen innan dess, nej det skulle göras när tåget redan var försenat med över trettio minuter. Haha. Ibland är SJ för sköna alltså.

En dagens, tack!
Scenario: jag sitter bakom två fjortis-noll-åttor, förmodligen i ålder med mig. Lyssnar inte så jättenoga på vad de har att säga, de har ju ändå inga hjärnceller. Men plötsligt får jag höra någonting som riktigt får det att kittla i "DU ÄR FAN INTE SANN"- OCH SKRATTMUSKLERNA:

Fjortistjej #1:
Alltså, tänk egentligen, all den här marken som vi åker förbi nu in the middle of nowhere, tänk likzom att bygga hus ÖVERALLT! På varenda liten del av all mark i Sverige. Vet du vad det skulle bli då?
Fjortistjej #2: Nej?
Fjortistjej #1: DET SKULLE BLI USA! Alltså, om man tog över all mark och byggde hus! USA! Fatta vad coolt!
Fjortistjej #2: Ja, men du vet Sverige är liksom ett naturland så det lär ju liksom aldrig hända...
Fjortistjej #1: Nej, det har du kanske rätt i.

Senare:


Fjortistjej #2:
Alltså, tänk såhär om vi skulle lägga oss i ugnen i Bistron och typ säga till alla som gick förbi "ere her tåget till Danderyd eller?". Fatta vad kul! *no-hjärnceller-at-all-börjar-garva*
En tanke som slog mig i denna stund: "hoppas att min tunga rullväska ramlar ner". Och ja, den låg precis över deras huvuden. Mohahahaha *stryker svart katt över ryggen med ena lillfingret i mungipan*

Att de sedan satt och försökte immitera göteborskan (bara för att de skulle dit och festa, likzom) irriterade men roade mig också. Hur vågar man ens försöka? Det är en skam att immitera göteborskan if you don't know how it's done.

Nåväl, det var en helt okej roande resa bortsett från förseningar och kyla.

Dags för mig att hoppa i bingen. Guten nacht alles! ♥

Hello there, the angel from my nightmare


Ååh, i morgon får jag träffa min älskling igen. Det var länge sedan jag var hemifrån och saknade honom så här mycket! Han är så gullig mot mig i telefon att jag nästan smälter, han är så söt och uttrycker hur mycket han saknar mig. Det får mig givetvis att sakna honom ännu mer. Så mycket ännu mer att det nästan gör ont i mig av kärlek!

Har precis klivit upp ur sängen här i Tingstäde. Ser ut genom fönstret och det ser inte kul ut alls. Snön faller som ösregn och det är vitt precis överallt. Visst är det kul med en vit vinter, för en gångs skull, men på måndag börjar jag jobba igen och då är det mindre kul med snö upp till vaderna och -21 grader i luften. Jag som inte ens äger en vinterjacka eller en duglig halsduk. Mössor har jag så det räcker och blir över, där blir det istället jobbigt att välja vilken som är mest varm. Sedan börjar ju jag och Henrik dessutom dra vårt flyttlass till Linköping nästa helg = inget kul med snö alls!

För övrigt har jag en liten fundering:
Mamma förde över pengar till mig igår, hon har Handelsbanken och jag Swedbank. Idag är det trettondag jul, alltså röd dag. Min lilla fundering är alltså om pengarna kommer in på mitt konto idag även fast det är röd dag? Jag måste veta! Måste köpa mackor att ha till frukost på båten i morgon och mååååååste få veta idag hur det står till egentligen?!

Over and out!

Tre skräckisar vi sett ikväll

The hills run red. Betyg: 2½ av 5. En helt okej film om man sitter hemma en kväll och har tråkigt. Lite splatter, lite hunting, lite lögner och en liten gnutta kärlek. Den är rätt förutsägbar, fast vilken skräckis är inte det egentligen? Som sagt, en helt ok film för dig som bara vill se en film en tråkig kväll.



The Children - Betyg: 2 av 5. Också en film du kan se om du sitter hemma en kväll och har tråkigt. Otroooooligt förutsägbar och inte alls speciellt välfilmad. Stör mig mycket på filmningen faktiskt, den känns lite "hipp som happ", typ. Sedan gillar jag inte när barn mördar, så jäkla b! Två eller tre bra skådisar med dock.



The Messengers - Betyg: 4 av 5. Detta var faktiskt en film som föll mig i smaken. Mycket bra skådespelare, ett helt okej innehåll, en jättesöt liten pojke som gjorde halva filmen värd att se. Jag älskar Kristen Stewart i denna roll, hon är helt underbar som vanligt. Vilken talang! Ja, hon fick filmen att lysa lite extra. Zandrah tyckte att denna film var förutsägbar, men jag fattade inte upplösningen förrän den kom, haha. Det är lite ovanligt, jag brukar alltid vara den som listar ut the point of no return innan alla andra. Bra film enligt mig!


Söt som socker!

En av de sötaste små pojkar jag någonsin sett i en film. Han är så jäkla söt. Eller skall jag säga "de", pojken Ben i The Messengers spelas nämligen av tvillingbröderna Turner. Söta som socker är de båda två! ♥

Seann och Tad - hemliga bröder?

När jag första gången såg Tag Hilgenbrink spela Seann William Scotts (Stiflers) lillbrorsa i American Pie var jag heeeeelt säker på att de två även var bröder utanför film. De är ju hur jävla lika som helst! Ikväll tog jag tag i det hela och kollade upp om de är bröder: NEJ! De är inte bröder! Inte så vitt någon känner till i alla fall. Men vad fan, hur kan två skådisar i en och samma film vara så förbannat toklika utan att vara IRL-bröder? Helt ofattbart! Både jag och Zandrah var stensäkra på att de var biologiska bröder. Helchockad fick jag sedan reda på svaret. Skumt. Skumt som fan! Nåväl, snygga är de båda två, och bra skådisar.


Är det någon som skämtar med mig eller?

Är det någon jävel som skämtar med mig eller? Blev nyss addad av ett jävla äckel på MSN med en kukbild. Om det är någon av er där ute som skämtar med mig, säg det! Mår fan illa av sådana killar! Och om det inte är någon som skämtar med mig; vem faaaaaan addar en randomtjej och säger att den hittat MSN-adressen på Google? Fan!

Nu måste jag surfa runt som fan för att se om min MSN-adress ligger ute någonstans på nätet där vilken äcklig randomkille som helst kan adda mig. Fan, fan, fan! Helvetes vad illa jag mår av sådana killar. Vem fan använder en jävla kukbild och säger "den e på min"?

Jag är helt säker på att min MSN inte finns någonstans på nätet! Om så är fallet måste det vara någon av mina polare som gett denna äckelkille min adress. Vem fan gör så?

ÄCKELJÄVEL!

Skräckfilmskväll

Ikväll blir det skräckfilm för hela slanten. Zandrah är ju ett riktigt skräckfilmsfreak och min pojkvän raka motsatsen, lika bra att passa på när man väl umgås med en skräckoman. När jag kommer hem blir det komedi, drama, actionfilmer och fantasy igen.

Ikväll skall vi bland annat se The Messengers, en skräckfilm med Kristen Stewart i huvudrollen. Skall bli spännande att se henne i någonting annat än Twilight! För övrigt älskar jag DVD-omslaget. Det börjar bra... men hur slutar det? Ännu en film att lägga till samlingen? Vi får la' se!

Update senare! Nu: laga käk!

En anledning till varför jag älskar min pojkvän

En av anledningarna till att jag verkligen älskar min pojkvän är att han ställer upp för mig i vått och torrt. Jag har honom att tacka att jag slipper sitta och vänta i 6½h på tåget till Katrineholm på torsdag. Fick nämligen låna pengar till en ny biljett och beställa med hans VISA. Hur gulligt är inte det?

Han saknar nog mig. Och som jag saknar honom sen! Tack älskling, du är bäst och jag älskar dig!

Ärkepucko, ärkepucko, ärkepucko!

Just nu är jag så jäkla deppig som man bara kan bli, samtidigt som jag förbannar mig själv över vilket jävla ärkepucko jag är! Den 7:e januari skall jag hem här ifrån Gotland. Min båt går vid 07.05 och är inne i Nynäshamn runt 10.25. Dagen efter det att Henrik beställt båtbiljetter till mig gick jag och mamma ned till SJ i Katrineholm för att beställa tågbiljetter (dessa jävla krångliga tågbiljetter!).

Det jag inte tänkte på var vilken tid båten skulle komma till Nynäshamn, jag är ju tjejen som alltid vill vara på den säkra sidan och beställde därför ett tåg hem vid 16.35. Ärkepucko, ärkepucko, ärkepucko! Det värsta med hela grejen är att jag tog en ombokningsbar biljett = den skall gå att boka om.

Satt i kö här nu i ca. 15 minuter för att få boka om min biljett till 12.35 istället. VET NI VAD SOM HÄNDER DÅ? Jo, såhär ser hela upplägget ut:

1. Jag sitter i kö 15 minuter.

2. Pratar med en kvinna och berätta för henne att jag gärna vill boka om min ombokningsbara biljett (som jag betalat 45 kronor extra för).

3. Säger bokningsnummer o.s.v.

4. Kvinnan börjar se efter tidigare avgångar från Nynäshamn till Katrineholm.

5. Jag är glad.

6. "Okej, då får vi göra såhär, eftersom du har hämtat ut din biljett måste du skicka in den till oss. Sedan kommer vi betala tillbaks dina pengar till ditt kontokort. Sedan får du betala med kontokort idag för att få en ny biljett, sedan betalar vi tillbaks mellandskillnaden på priset".

7. Jag: "eeeh, vadå, måste jag betala med kontokort IDAG?"

8. Kvinna: "ja, eftersom du har hämtat ut din biljett".

9: Jag: "okej, då blev det lite problem..."

10. Insikt: jag får vänta i 6h och 25 minuter i Sveriges förmodligen tråkigaste "stad", BARA för att jag är ett jävla ärkepucko.

11. Känsla: fett övergiven.

12. Känsla nr.2: arg.

Jag vet inte om jag diggar deras system. Jag vet inte om jag diggar det alls. Är helt sjukt upprörd just nu och känner att de där extra 45 kronorna som jag (mamma & pappa) betalade lika gärna kunde slängas i sjön. Hade det funnits en SJ-butik i Nynäshamn hade där aldrig funnits något problem, men nu finns det ju inte någon som helst koppling till SJ i det lilla skitområdet. Nej, där finns ju bara koppling till Länstågen i Stockholms län.

Men så fort jag kommer till Nynäshamn i morgon skall jag smöra lite. Har redan lagt upp en plan hur jag skall komma med det där tåget till Katrineholm tidigare, till och med SJ-kvinnan trodde att det kanske kunde fungera. Hoppas, hoppas, för annars kommer jag grina som ett barn i Nynäshamn. Så jävla, jävla, jävla illa!

Plan:

Priset för en biljett med Länståget är ju detsamma för varje resa. Kanske, kanske att jag kan få komma in till Stockholm och boka om min biljett över disk. Först måste jag givetvis ta ett samtal med de i Nynäshamn som sköter biljetterna till Sthlm C för att slippa bli bötfälld eller liknande om där skulle komma en kontrollant och checka tiderna som gäller på min biljett. Kanske, kanske, kanske att det kan fungera!

Håll alla jävla tummar och tår, jag pallar inte att sitta i snön i 6h & 25min.

Muffinsbak 01.00 Zandrahs hak








Ja, vi blev lite uttråkade och fruktansvärt chokladsugna här i Tingstäde inatt. Vad gör man då? Jo, man ställer sig och bakar supergoda chokladmuffins vid 01.00. Superenkelt, supergott och superchokladigt! Så blir ni fruktansvärt chokladsugna mitt i natta är det enda ni behöver: ägg, socker, salt, bakpulver, smör, mjöl och kakao, och lite ork såklart.

That's our cup of tea! Klockan är 03.24 och det är dags för mig att hoppa i bingen, så "god natt" på er! ♥

Personlig lista hittad hos Blondinbella


Namn: Elfrida Maria Östlund.

 

Kallas för: Frida, Affe, Ellis, Elvis (gillar Frida bäst, bara för att det är Henrik som gett mig det namnet, han säger bara Frida. Sötaste, sötaste, sötaste, det är vårt lilla nickname för mig ♥).

 

Stjärntecken: Fiskarna.

 

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.

 

Piercingar: Hål i öronen, även i läppen men den piercingen är urtagen sedan någon månad tillbaks.

 

Tatueringar: "Håll ditt huvud högt" på höger handled. Planerar "Romeo återvänder ensam" på vänster handled.

 

Längd: 1.66.

 

Skostorlek: 39.

 

Hårfärg: Mörk (men varierar ju som känt).

 

Fräknar: Nej, och det är jag glad för, skulle inte passa med fräknar. Skulle se ut ännu mer som ett litet troll, haha.

 

Motto: Du får vad du ger.

 

Kär? Ja, har ett underbart förhållande sedan tre år tillbaks med världens bästa pojkvän.

 

Önskar du att du bodde någon annanstans? Skulle vilja ha ett sommarhus på Gotland eller i Thailand. Men flyttar ju nu i januari, så det är väl vad jag önskar just nu.

 

Tycker du att du är attraktiv? Vad fan svarar man på det? Jag vet att Henrik anser mig attraktiv, så det får väl bli ett ja, det räcker ju gott och väl för mig.

 

Dricker du? Ett (eller fler, haha) glas rött, öl, grogg och shots.

 

Röker du? Jo, försöker sluta... Nyårslöfte 2010, sluta röka. Working on it!

 

Vilket schampo använder du? TRESemme

 

Vilken parfym använder du? Rätt fattigt på det området, men jag gillar de flesta av Paris Hilton och Britney Spears.

 

Vad är du rädd för? Att någon i min närhet skall försvinna.

 

Gillar du att tvätta? Inte ett big fan av tvättning, no no!

 

Gillar du berg- och dalbanor? Ohja, det är så jäkla pirrigt och skönt! Roligast med Zandrah, helt klart!

 

Senaste…


Filmen du hyrde? Slumdog millionaire med Andreas.

 

Filmen du köpte? Minns faktiskt inte.

 

Låten du hörde: Kent - Hjärta

 

Låten du laddade ner? Laddar inte ner musik, har heller inte råd att köpa musik från internet, så ingen.

 

Personen du ringde? Henrik.

 

Personen som ringde dig? Henrik.

 

TV-program du såg? How I met your mother

 

Person du tänkte på? Henrik, som jag saknar honom!

 

Favorit…


Låt: Romeo återvänder ensam.

 

Sak att göra: Umgås med folk, chilla med Henrik.

 

Sport: Längdskidor.

 

Dryck: Pepsi, åååh, älskade pepsi!

 

Kläder: Paljettleggins med någon snygg topp och mina schysta, svarta skinnstövlar!

 

Film: Forrest Gump

 

Bil: Ford Cougar (älska!)

 

Serie: True Blood

 

Har du någonsin…


Gråtit över en pojke? Ohja, det har jag allt!

 

Gråtit över en flicka? Det skulle i så fall vara när min kusindotter Moa dog i cancer endast fyra år gammal, eller när jag fick veta att min underbara brorsdotter Ebba kommit till världen. Kontrast. ♥


Ljugit för någon? Alla har ljugit någon gång, den som säger annat ljuger.

 

Varit i slagsmål? Nepp, I'm such a good girl!

 

Blivit arresterad? Nej, däremot fick jag och Zandrah skäll en gång när vi "förde oväsen" i ett lägenhetsområde en bit ifrån där hon då bodde i Katrineholm. Polisen kom och vi bara garvade, haha.

 

Träffat någon från internet IRL? Ja, det har jag.

 

Antal…


Gånger du varit kär? Kär på riktigt har jag varit endast en gång, och det är nu.

 

Gånger ditt hjärta brustit? Flera gånger av olika anledningar.


Hjärtan brustet på grund av dig? Jag vet faktiskt inte, kanske.

 

Tjejer du kysst? Oh my god, jag har kysst två tjejer, aspackad båda gångerna, svarta luckor. Blivit informerad dagen efter.

 

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En, Zandrah. Sedan småsnackar man ju med några andra också, men vi har fortfarande samma band och ses o.s.v.

 

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Oj, rätt många gånger i samband med mina sportår och föreningen Omformare.

 

Senaste…


Boken du läste? Magdalena Graaf - Det skall bli ett sant nöje att döda dig. Håller just nu på att läsa en heeeelt underbar bok, Boktjyven, LÄS DEN!

 

Personen du fick e-mail av? Facebook, förmodligen... sucks! Någon som vet hur man stänger av den funktionen?

 

Personen du fick brev av? Tre kanske?

 

Personen du fick sms av? Min chef Peter.

 

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton.

 

Saken du köpte? En mössa (alla dessa förbannade mössor! :p)

 

Vad har du gjort idag? Sett Meet Joe Black, legat i sängen och typ grinat/halvsovit på grund av tandvärk.

 

Brukar du svära mycket? Jag svärt mest hela tiden, vilket inte är speciellt omtyckt vissa gånger. Bryr mig inte, tänker inte förändra mig för någon annans skull.

 

När stiger du upp på morgonen? Måste jag svara? Rätt sent...

 

Vad har du på dig? Leggins, oversizetröja från Gina, tjock kofta från Åhléns och sjal från H&M.

 

Vad ska du göra ikväll? Spela WOW, kanske se anime med Zandrah, snacka i telefon med älsklingen.

 

Vad är du allergisk mot? Det skulle väl vara folk som vill lägga sig i all the time!

 

Var har du ont? Käken!

 

Använder du hårspray? Det händer.

 

Kan du stå på händer? Nej, och jag tänker inte heller försöka. Resulterar förmodligen i bruten nacke alternativt mindre tillfredsställda handleder.

 

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström.

 

Salt eller socker? Salt.

 

Gillar du ketchup? Ohja, det gör jag!

 

Är du glad nu? Jo, det är jag väl. Rätt sliten dock.

 

Var du glad igår? NAJ! Jag var inte glad igår, mådde asdåligt p.g.a. tandjäveln!

 

Vad dansar du till? Allt med släng och fläng!

 

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad.

 

Göteborg är… ? En vacker stad.

 

Kan du sjunga? Alla kan sjunga, inte sant? Sedan är det ju själva soundet som är skillnaden.

 

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti!


Land du vill besöka? Thailand.


Zombieland = GRYM!

Åh, jeeeesus, snacka om att Zombieland verkligen var helt sjukt bra! Snygg som fan och helt sjukt rolig. Det fanns alltid någonting att skratta åt and I love those movies. Den skall jag helt klart köpa så fort den kommer ut på DVD.

DVD-filmer/boxar jag vill ha:

♥ Avatar
♥ Paranormal activity
♥ Gossip Girl (alla säsonger som går att få tag på)
♥ Band of Brothers
♥ Zombieland
♥ Lost (säsong 5)
♥ True Blood (säsong 1-2)
♥ How I met your mother (alla säsonger som går att få tag på)
♥ The shining
♥ Sherlock Holmes
♥ Brüno

Ang. flytt till Linköping

Ser fram emot den 16 januari då jag och Henrik förhoppningsvis flyttar in i lägenheten i Linköping (vi är inte helt säkra på datumet ännu, men det verkar bli den dagen). Samma dag skall vi åka till IKEA, jag, mamma, pappa och Henrik. Vi skall nämligen köpa en säng, Malm svartbrun. Det är egentligen det enda vi kan köpa nytt till lägenheten, allt annat får bli begagnat och nött. Den stora krisvaran är väl egentligen sängkläder och handdukar. Vi fick lite sådant i julklapp, men mer behövs helt klart! Varför är sådant så förbannat dyrt? Och är det inte dyrt, ja, då är det otroligt jävla fult istället!

Nåväl, om det är någon som får syn på billiga sängkläder någonstans, glöm för fan inte att hojta till! Det är väl sådant min första lön får gå till.

Mamma och pappa är i alla fall jättegulliga som vill hjälpa till att betala sängen. De betalar halva, jag och Henrik halva var eftersom hans föräldrar inte ville/kunde vara med och dela. Men det blir nog superbra!

Jag har tur som har så otroligt gulliga föräldrar som vill ställa upp, tack mami och papi! ♥

Zombieland


Kul film, eller? Den verkar helt sjukt kul! Skall se den senare idag, ser verkligen fram emot det. Den verkar inte likna någon annan zombiefilm från 2000-talet (inte ens Sean of the Dead verkar slå denna). Är det någon som har sett den, är den att rekommendera?

Sony Ericsson vs. Nokia

Nu har jag haft min Sony Ericsson T715 ett tag och tänkte dra upp för och nackdelar med Sony Ericsson (en liten jämförelse med Nokia, om sig så vill):

 

Sony Ericsson vs. Nokia


Fördelar Sony Ericsson:


♥ Väldigt enkel att hantera
♥ Snygga menyer
♥ Det känns snyggt och mer proffsigt att skriva/skicka SMS
♥ Sony Ericsson har (oftast) snyggare mobilen än Nokia
♥ Alarmfunktionen är ruskigt bra och enkel
♥ Schyst ljud vid ringsignal
♥ Enkelt att hantera internet (såsom MSN t.ex.)
♥ Foto - media, fungerar urbra och är otroligt enkelt att navigera sig i då bilderna är upplagda månadsvis i mappar
♥ Enkel kontakthantering - kan väldigt lätt och smart lägga in fler nummer under en kontakt, eller e-postadress/hemsideadress/boendeaddress/personlig bild om jag så vill
♥ Otroligt snygga teman! Blev alldeles till mig när jag såg dessa läckra teman till mobilen, de känns väldigt clean

 

Nackdelar Sony Ericsson:


♥ Batteriet tar slut fort
♥ Batterilocket är en pain in the ass att få upp för att kunna sätta in SIM-kort/batteri
♥ Man kan inte använda sina  "vanliga" hörlurar när man vill lyssna på musik, fungerar endast med det absolut helt värdelösa headset man får med i paketet.
♥ Laddaren känns plastig och ömtålig, som om den skall gå sönder vid användning

 

Fördelar Nokia:


♥ Batteriet håller väääldigt länga, du kan slippa ladda på två veckor
♥ Batterilocket är väldigt enkelt att montera av/på, en stor fördel
♥ Stora knappar vilket gör det enkelt att skriva SMS
♥ Schyst musikmeny
♥ Man kan använda sina "vanliga" hörlurar när man vill lyssna på musik.
♥ Man behöver inte vara rädd att laddare skall gå sönder när man tänkt ladda mobilen

 

Nackdelar Nokia:


♥ Menyn är inte speciellt snygg
♥ Oftast har Nokia ett rätt tråkigt utseende på sina mobiler
♥ Tråkig meddelandefunktion, inte alls speciellt snygg och rolig att skriva i
♥ Väldigt tråkiga och opersonliga teman medkommer
♥ Man får inte plats med alls speciellt mycket information under en och samma kontakt

 


Min jämförelse mellan Nokia och Sony Ericsson. Givetvis skall man inte dra alla telefoner av dessa märken över en kant, detta är en jämförelse mellan den Sony Ericsson jag har nu och den Nokia jag hade innan (som jag inte minns namnet på).

 

Hur som helst så trivs jag väldigt, väldigt bra med min Sony Ericsson, den överglänser till och med Nokia på alla möjliga sätt. Det är batterilocket, batteritiden och headsetet/laddningen som stör mig. Det går inte många timmar i luren innan man måste ladda om batteriet därför att det är slut. Sedan är det väl lite småtråkigt att inte kunna använda de "vanliga" hörlurarna för att lyssna på musik, men det är sådant man har en iPod till har jag kommit fram till nu efter att ha använt min mobil ett tag.

 

Överlag är Sony Ericsson en underbar mobil. Det känns verkligen proffsigt att skriva SMS - ja, till och med att sitta på MSN i mobilen känns proffsigt. Allt är så jäkla snyggt och praktiskt! Alarmfunktionen är ju to die for också, mums!

 

Så såhär i sluttampen känner jag ändå att denna mobil från Sony Ericsson är mer min modell än den Nokia jag ägde innan. Skönt att jag gjorde rätt val.


Ångest, kluven, i två delar, vill ha...

Nu har jag funderat lite och pratat lite med Zarah om att köpa grejer på avbetalning. Hon köpte ett objektiv innan sin resa till Rom på avbetalning och det har tydligen gått väldigt bra. Grejen är ju den att man faktiskt inte behöver betala t.ex. 199kr/månad, utan man kan likväl betala t.ex. 400kr/månad om man har de pengarna. Då ligger du före i avbetalningen och du kan ändå inte komma högre än kreditpriset.

Den enda nackdelen är ju att varan blir en hel del dyrare. Jag har under en tid nu kollat på denna dator och är otroligt sugen på att köpa den på avbetalning. Drar man avbetalningen på 36 månader kostar datorn istället för 3495 kronor, 6069 kronor, och däremellan kan man ju finna en maximal marginal.

Personligen kan jag ändå tycka att det är värt det. Jag vet om att jag alltid kommer ha 126 kronor i månaden att betala av en dator med, om inte annat får man helt enkelt lära sig att ta hand om pengar och sin ekonomi. Hur jävla svårt kan det vara?

Jag är verkligen kluven just nu. Börjar jag spara till en dator kanske jag har en om ca. ett år, å andra sidan blir det väldigt mycket dyrare om man drar på avbetalning. Ja, kluven är helt klart ordet. Men jag tror faktiskt att jag redan har bestämt mig... Jag är åtminstone inte rädd för avbetalning som jag varit innan. Viktigt dock att inte dra för mycket saker på avbetalning. Mitt MAX, verkligen MAX, är två saker; dator och datorskärm.

Hum. Nu skall jag bara bestämma mig också...

Shit...

Åh, shit, döda mig. Jag är döda-mig-snälla-trött. Så trött, så trött, så trött. Anledningen till att jag är uppe så "tidigt" är att vi skall åka in till Visby idag vid 11.00. Tråkigt bara att man inte har några cash, de lär jag ju tvingas spara till dess att jag skall åka hem. Maten på båten är lika med inte billig alls.

Nu skall jag gå och fixa mitt trötta jag. Laters!

Avatar - I can't wait!


Jag förväntar mig mycket, så är det. Detta p.g.a. allt snack om hur otroligt jävla bra den är. Sedan är det ju en av världens mest påkostade filmer (det var ju i och för sig Sagan om ringen-triologin också, och så bra var ju inte effekterna). Ser fram emot att se Avatar, very mucho! Älskar effekterna, animeringen, skådespelarna, allt; när jag ser trailern.

Recension när jag blir i writingmood.

Hemska hemska hemska saknad!


Just nu sitter jag och saknar min lille plutt. Funderar samtidigt på hur sjukt konstigt det kommer kännas att inte bo under samma tak som underbaringen. Helst av allt skulle jag vilja ta mig med honom till Linköping, men det går ju inte. Dels skulle han förmodligen inte trivas i lägenhet, sedan skulle han förmodligen inte få alls samma motion. Kommer sakna den lille så himla, himla, himla mycket! Har ju haft hund i princip hela mitt liv, är uppväxt med hund och kommer dö med hund.

Jag tror inte ens vi skulle få ha en hund i lägenheten för J och M, nackdelen med att bo tillsammans med andra. Både jag och Henrik vill ju ha hund men det får helt enkelt vänta, även fast det kommer bli otroligt tomt. Sedan börjar jag tänka i banor som "det kommer ändå aldrig finnas en till Zingo, så det är väl lika bra att inte ens tänka tanken", men det finns ingenting som går upp emot att få ha en liten vilding i sitt hem. Någon som vill med ut så fort dörren öppnas eller som vill ligga och gosa i TV-soffan framför Idol.

Jag kommer sakna det. Och jag kommer längta. Lilla, lilla Zingo, min favvis för alltid, du är min stjärna! ♥

Peter Jihde - Sveriges starkaste tv-personlighet


Nu har jag skapat en grupp på Facebook; "Vi som vill att Peter Jihde skall fortsätta leda Idol". Hittade ingen liknande grupp som direkt tog upp det, så jag och z-mom kom fram till att en grupp måste göras. Tog tag i saken, med andra ord. Nu hoppas jag på att många går med i gruppen, den kanske inte blir jättestor och gör förmodligen ingen skillnad, men man kan ju alltid hoppas. Hoppet får man ju aldrig ge upp, eller hur?

Jag hoppas verkligen att Jihde blir kvar. Han är helt klart den mest proffesionella, genialiske och karismatiske tv-personlighet just nu. Det finns ingen som ens kan jämföras med Jihde, ingen! Försvinner Jihde försvinner en del av juryn, försvinner någon försvinner allt. Så känns det. För oss som gillar Idol och följer det är Jihde tillsammans med juryn minst lika viktiga som idolerna själva. De är halva nöjet helt enkelt.

Så om du också diggar Jihde, gå med i gruppen! Vi kanske, kanske, kanske har en liten, liten, liten chans att faktiskt nå ut! Jag håller åtminstone mina tummar och tår för att Sveriges bästa programledare får/vill fortsätta leda Idol!

Hälsning från Gotland


Nu drar vi på bio! Hörs senare gott folk! ♥

Vilket vackert väder! (the three V's!)

Nu har jag vaknat upp och det är helt sjukt vackert ute! Det har snöat en hel del under natten och solen lyser upp den vitprydda marken. Kanske man skulle grabba kameran och ta sig en liten alonevända. I trädgården. Typ. Det skall jag göra!

Hörs snart! ♥

2010 here I come - without cigg!

Jaha, då var år 2009 över och vi drar ut på hav för att finna nya hamnar. Men innan jag ens orkar ta en funderare över hur det gångna året varit eller hur det kommande yttrar sig tänker jag faktiskt hoppa i bingen. Egentligen är jag inte speciellt trött, men det finns inte mycket mer att göra dessa småtimmar.

Meningen är att jag i morgon (idag alltså, om man är petig) skall sluta röka. Min käre pojkvän tyckte att jag borde röka upp det paket jag redan har och sedan sluta, han trodde att det skulle bli mycket jobbigare för mig om jag hade det kvar. Och det kanske är sant. Lika bra att röka upp (alternativt bränna upp) skiten och bli av med det.

2010 - ett rökfritt år. Och ni som tror att jag inte kommer klara det; håll det för er själva! Det går in genom ena örat och ut genom det andra. Ingen skall få trycka ned mig och berätta vad jag klarar och inte klarar. Så fuck that, jag kommer fixa det här tokbra!

Det handlar om inställning - that's it!

Imorgon kommer en resumé över det gångna året 2009. Nåväl, åtminstone det jag minns!
Godnatt. ♥

RSS 2.0