Färdigflyttade och nöjda!

Då var vi inflyttade och färdiga med precis allting. Dagen har varit minst sagt "stressig", men framförallt jäkligt slitsam och jag tror vi alla är riktigt trötta efter idag. Hur som helst så gick saker och ting verkligen över all förväntan, det kändes som om allt (förutom besöket på IKEA där folk var som yra höns) gick väldigt smidigt. Förmodligen tack vare att vi var så många som hjälptes åt.

Det känns jäkligt skönt att vara färdiga med allt kan jag ju be att få berätta! Vi är dessutom sjukt nöjda med resultatet i vårt rum. Sängen är supersnygg (Malm, svartbrun 180x200), byrån står helt perfekt, mysiga ljuslyktor med doftljus placerade i fönstret tillsammans med ett foto på älsklings-Ebba, alla byrålådor fulla med kläder, garderober fullproppade och datorer uppställda. Vad tycker ni om vårt rum då? Haha, det ni får se på bild är vår nya säng och byrån; orkade helt enkelt inte ta ur fler vinklar idag. De andra vinklarna känns inte riiiktigt lika viktiga!

Tack allihopa för er hjälp! Utan er hade ingenting fungerat! ♥ Kvällen har firats med pizza och coca-cola på glasflaska. Lyxigt värre!

Kommentarer
Postat av: Zarah-Lou

Blev ju kanon! Och sänggaveln är så snygg!!

Den såg ganska liten ut på bild, så jag hade gissat att det var 160. :)

Jag vill ha sänggaveln i 160 men måste köpa nya madrasser då, då vi för tillfället har 180 (2x90) xO

Inte billigt.. men vill ju så gärna ha den där MALM-huvudgaveln/sänghyllan där man kan dra ut "sängborden".. finns bara till 160-sängen =/

2010-01-17 @ 00:11:48
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Zarah-Lou

Ja, sängar är inte billigt.. =(

Men såg nu att IKEA faktiskt ha 80-madrasser (resårmadrasser) för 545 kronor, inte alls farligt! :D Tror inte det behöver vara dålig kvalitet, men OM det skulle vara det kan man ju köpa den för tillfället tills man har råd med något bättre. :)

Då kan man ju faktiskt komma undan med sänggaveln, "sängbordsbänken", och madrasser för 4280.- :D

+ sån där tunn bäddmadrass man har på resårbotten förståss. :)

2010-01-17 @ 00:49:52
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Zarah-Lou

Fast det finns två varianter på de billiga madrasserna, de för 545 är lite hårdare (eller om de var mjukare?) och så finns de en för 645 som är lite mjukare (eller om de var hårdare?), så oavsett vad man gillar så kan man nog komma billigt undan! :D

Jag tycker det är jättestor skillnad på att sova på madrasser som står på golvet (som vi har nu, tyvärr) och att ha en sänggavel, känns som att man sover mycket bättre och att det blir lite extra mjukare när madrasserna är "lite upphöjda", eller så är det som sagt bara inbillning ;)

2010-01-17 @ 14:21:04
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Linnea

Sängen var riktigt snygg! Även byrån :) Vi har bott ihop sen i mars och har fortfarande ingen byrå.. Det är lite tungt haha.

2010-01-17 @ 20:04:10
URL: http://katinaheldine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0