Skräckfilmskväll

Ikväll blir det skräckfilm för hela slanten. Zandrah är ju ett riktigt skräckfilmsfreak och min pojkvän raka motsatsen, lika bra att passa på när man väl umgås med en skräckoman. När jag kommer hem blir det komedi, drama, actionfilmer och fantasy igen.

Ikväll skall vi bland annat se The Messengers, en skräckfilm med Kristen Stewart i huvudrollen. Skall bli spännande att se henne i någonting annat än Twilight! För övrigt älskar jag DVD-omslaget. Det börjar bra... men hur slutar det? Ännu en film att lägga till samlingen? Vi får la' se!

Update senare! Nu: laga käk!

Kommentarer
Postat av: Zarah-Lou

Första gången jag såg henne i en film var i den underbara filmen "Into the wild", tyckte hon var så vacker då. Men fastnade aldrig för henne i Twilight. :)

2010-01-05 @ 22:49:56
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Zarah-Lou

Jag tycker Into the wild är en enormt underbar film! Hemsk, men underbar! :)



Hoppas verkligen hon är bättre i New Moon, för i Twilight var ju både hennes (och Pattisons) roller otroligt platta, menlösa och riktigt, riktigt tråkiga. =(

2010-01-05 @ 23:53:52
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Zarah-Lou

Ja, de flesta säger att NM är bra, så man får väl lita på det för att våga se den, för man känner sig ju inte direkt supersugen efter att ettan var så tråkigt. :)

2010-01-06 @ 00:36:27
URL: http://zarlei.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0