Jag är trött på mycket, men försöker le åt the little things ändå. Det är vi nog skyldiga varandra afterall. Trots snön.

Blogg.se suger verkligen! De måste ha världens minsta servrar och ha två "anställda". Vet inte hur många gånger jag har stirrat mig blind på "tillfälliga driftstörningar", "statistiken är ur funktion för tillfället, försök senare" och så vidare. Överväger att skaffa WP eller Blogspot igen. Samtidigt så vill jag verkligen inte det, designfunktionerna där är ofattbart tråkiga och det är svårt att få en snygg blogg såvida man inte köper sig en egen domän. Har jag råd med det eller? Nepp...

För övrigt käkade vi nyss och jag blir förmodligen saltförgiftad. Det var så jääääkla salt! Gott, men s-a-l-t!

Har egentligen ingenting mer att tillägga, skall chilla framför TV:n nu, invänta Scrubs, 2½ men och How I met your mother. Kommer förmodligen somna på soffan efter denna jobbiga dag i snön. Laters duuudes! ♥


Kommentarer
Postat av: Andreas.

Men Stockholm är min stad. Jag har bott där i alldeles för många år för att kunna flytta därifrån. Efter att ha bott tre år i London återstår bara New York. Dit kommer jag, en dag, att flytta också.



Hur som. Jag avbröt nyss en tre månader lång backpackerresa genom Sydostasien för att återvända till Stockholm. Stockholm är min stad.

2010-01-28 @ 23:21:44
URL: http://http:/www.iamcurtis.se
Postat av: Andreas.

Det onda och känsliga rör faktiskt inte mig. Utan bara indirekt. Det är en familjemedlem som råkat lite illa ut.



Men jag ska skriva om det under helgen.

Det är ganska allvarligt.

2010-01-28 @ 23:23:11
URL: http://http:/www.iamcurtis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0