"Your beard is good" - RANDOM!


Haha, hittade detta klipp på en annan blogg och fyfan... helt jävla klockrent! Älskar delen när han går in till Bret, sätter sig ned på sängen och säger "your beard is good" - sådär skönt likgiltig och iskall. Lyricsen är ju helt underbara, haha! Det här känns som någonting jag skulle kunna skriva till Zandrah, som vi skulle kunna garva sönder till.

U N D E R B A R T !

Kommentarer
Postat av: Hampus

Jag vill börja med att säga att du valt ett bra klipp i detta inlägg. Helt klart en strimma ljus i tillvaron. Inte för att min tillvaro nödvändigtvis är mörk, men du förstår vad jag menar.



Till din kommentar på mitt inlägg så måste jag säga att jag förstår exakt vad du menar. Jag har själv varit "offer", om man nu vill kalla det så, för idealens hårda krav. Jag, precis som du, insåg att det inte var särskilt nyttigt varken för mitt psyke eller min fysik att träna, svälta mig själv och som värst framkalla kräkningar. Jag är glad för din skull att du idag mår bra. Bra jobbat! Det krävs mycket inre styrka för att komma till insikt och ännu mer av just denna styrka för att vända på situationen.



Jag förstår vad du menar när du säger att kraven på kvinnor är hårdare, men jag håller inte med dig helt och hållet. Jag skulle säga att kraven är av olika typer snarare än av olika intensitet. Jag förstår att vi ser det från olika synvinklar, då du är kvinna och jag man och därför uppfattar genusbaserade frågor på ibland olika vis. Det vi dock båda verkar stå för är att idealen och de krav som ställs på människor i största allmänhet, oavsett kön, är för hårda. Enligt mig så innebär det dock inte att ideal är någonting dåligt utan ger oss någonting att sträva efter. En människa utan mål och visioner är i mitt tycke en människa utan gnista och liv.

2009-11-26 @ 16:59:02
URL: http://raggadish.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0